TAKO ME JE IZVREĐAO: Status ove devojke na Fejsbuku tera SUZE NA OČI!
Foto: Profimedia

smešno ili žalosno?

TAKO ME JE IZVREĐAO: Status ove devojke na Fejsbuku tera SUZE NA OČI!

Zaboravila sam da spustim ručnu i tako vozila, kasnije su se dimile zadnje felne na točkovima pa sam pokušala da prebacim u brzinu

Objavljeno:

OVA BAKA IMA 90 GODINA i živi punim plućima: Imam dečka i POJMA NEMAM KOLIKO IMA GODINA! (FOTO)

Na Fejsbuk grupi sa pomoć podršku ženama i mladim majkama ‚‚Mamine tajne anonimne i javne" osvanuo je post kom su se nasmejali svi pratioci grupe. Da li je tačno da su žene loši vozači? Možda će vam biti jasnije kad pročitate njen komentar.

- Van sebe sam kako me izvređao, nikad nije tako pre. Položila sam nedavno vozački i on mi dao da vozim, a on je izašao napolje zapalio cigaru, dok sam ja vozila u krug i pravo na tom poligonu. Nešto sam uradila.

Zaboravila sam da spustim ručnu i tako vozila, kasnije su se dimile zadnje felne na točkovima pa sam pokušala da prebacim u brzinu, a zaboravila da stisnem kvačilo.

Sa dve ruke sam vukla što sam jače mogla da prebacim u brzinu i menjač više nije valjao rasklimao se, pa sam ga zvala. A on je tako ružne psovke psovao. Onda je seo na put uz auto pa plakao, i nešto sebi mrmljao platio sam ovo, platio sam ono, stan nisam platio, imam kredit. Onda je ustao i udarao glavom u prozor stakla auta. Prema meni dok sam ga samo gledala.

Nikad takvo ponašanje nisam doživela. 600 eura mora platiti sasuo se menjač tako nešto. I pakne ili pločice mora nove da uzme. Smeće je to od čoveka ne znam šta uopšte s njim radim. On ima nekih problema dugova i finansije su u problemu, najbolje se udaljiti dok on to ne reši, pa kad bude dobro vrati mu se. Šta vi mislite? Tako me izvređati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.