CRNČUGO, ZAPALIĆEMO VAS, PROŠLI PUT SMO UBILI 6 MILIONA JEVREJA! Vođa američkih rasista podivljao na TV! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Univision Noticias

KAŽE DA JE HRIŠĆANIN!

CRNČUGO, ZAPALIĆEMO VAS, PROŠLI PUT SMO UBILI 6 MILIONA JEVREJA! Vođa američkih rasista podivljao na TV! (VIDEO)

Novinarka ga je pitala na koji način planira "zapaliti 11 miliona imigranata", a Barker je rekao: "Ubili smo 6 miliona Jevreja prošli put. Jedanaest miliona nije ništa za nas"

Objavljeno:

Vođa Kju-kluks klana Kris Barker nazvao je novinarku Univisiona Iliju Kalderon "crnčugom" i zapretio da će je zapaliti, a zatim je izjavio da je KKK hrišćanska organizacija.

Novinarka s afričkim i kolumbijskim korenima pristala je u julu da poseti Barkera u njegovom domu u Severnoj Karolini. Prisustvovala je sastanku KKK-a u kojem su članovi obučeni u ogrtače s kapuljačama plesali u krug s bakljama, a zatim intervjuisala njihovog vođu. Razgovor je objavljen na internetu nakon što je Donald Tramp izjednačio neonaciste i protestante u nasilju u Šarlotsvilu.

foto: Printscreen Youtube / Univision Noticias

JEZIVO! PROČITAJTE OVU KRATKU PRIČU I ZATIM POKUŠAJTE DA ODGOVORITE NA PITANJE: Ako znate odgovor - vi ste psihopata!

Barker je upitao novinarku zašto se nije vratila u svoju državu: "Mi ovde u Americi nemamo ništa. Vi ste sve preplavili. Ali, kao što Bog kaže, kao što sam Jehova kaže, oteraćemo vas odavde". Kalderon je na to upitala: "Vi ćete me oterati odavde?", na što je Barker odgovorio: "Ne, mi ćemo vas sve zapaliti".

"Ubili smo 6 miliona Jevreja, 11 miliona nije ništa"

Novinarka ga je upitala na koji način planira "zapaliti 11 miliona imigranata", a Barker je rekao: "Ubili smo 6 miliona Jevreja prošli put. Jedanaest miliona nije ništa za nas".

Barker je vođa frakcije KKK-a koja je učestvovala u krvavom napadu u subotu u Šarlotsvilu, u kojem je ubijena 32-godišnja Heder Hejer, a mnogi ljudi su zadobili povrede. Barker je nakon napada izjavio da mu je drago zbog smrti protestanta protiv neonacista.

"KKK je hršćanska organizacija, nismo rasisti".

Tokom razgovora sa novinarkom takođe ju je nazvao "crnčugom" i "mešankom", a onda je izjavio da je KKK hrišćanska organizacija, a sebe ne smatra rasistom. Novinarka je nakon intervjua rekla:

"Moj tim me upozorio da će me vređati, ali nisam mogla zamisliti ovaj nivo uvreda. Zaista sam počela da se plašim za svoju sigurnost i sigurnost svog tima", rekla je ona.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.