LAŽOV ILI FENOMEN? Džet nije slep, ali gleda stvari UMOM! Pola sveta mu ne veruje, druga polovina misli da je BOGOM DAN! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

HMMM..

LAŽOV ILI FENOMEN? Džet nije slep, ali gleda stvari UMOM! Pola sveta mu ne veruje, druga polovina misli da je BOGOM DAN! (VIDEO)

Mladi Džet tvrdi da je sve stvar strpljivosti, posvećenosti i otvorenog uma. Već godinama radi sa svojim trenerom, a na Jutjubu su objavljeni video zapisi njegovih poduhvata

Objavljeno:

Naučna istraživanja pokazala su da slepe osobe imaju razvijenija ostala čula, što im pomaže u kretanju prostorom kojeg ne vide. Džet Trivedi (17) iz indijskog Bhavnagara nije slep, ali tvrdi da ne treba gledati tokom svakodnevnih radnji poput čitanja, gledanja televizije i vožnje motora.

MALI SA SVADBE POSTAO HIT NA BALKANU, VIDELO GA JE 300.000 LJUDI: Ovog klinca je baš pogodila pesma! (VIDEO)

U Indiji ga jedni smatraju Daredevilom u pravom životu, dok ga drugi optužuju da je najobičniji lažljivac koji zarađuje na jeftinim trikovima.

Naime, teško je poverovati da netko zavezanih očiju može voziti motor 40 kilometara na najvišoj motorističkoj stazi na svetu. Kako? Objasnio je njegov trener Bharat Patel.

- Ima odličnu kontrolu svojih čula. Ako mu oduzmemo jedno, u stanju je sve nadoknaditi sa ostalima i pronaći svoju ravnotežu, tvrdi Bharat.

Džet zavezanih očiju vozi motor, lovi predmete bačene prema njemu i one koje mu sakriju, a čak može i provući konac kroz iglu.

Džet je takođe dao svoje objašnjenje.

- Koristim svoj njuh i sluh, i snalazim se u prostoru po nekom šablonu. Teško je objasniti, to morate doživeti. Želite li biti uspešni u tome, morate biti strpljivi, posvećeni i otvorenog uma, zaključio je tinejdžer iz Indije.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.