ZAPALILI SU INTERNET: Čelsi Mening u kupaćem kostimu na naslovnoj Voga! (FOTO)
Foto: Reuters

PODELJENA MIŠLJENJA

ZAPALILI SU INTERNET: Čelsi Mening u kupaćem kostimu na naslovnoj Voga! (FOTO)

Ona je od oslobađanja postala svojevrsna poznata ličnost. Čelsi je rekla za “Vog” da još nema poslovnih planova za budućnost, ali je poručila da piše memoare

Objavljeno:

Čelsi Mening, transrodni američki vojnik koji je u maju nakon sedam godina oslobođen zatvora zbog predaje vladinih dokumenata “Vikiliksu”, našao se na naslovnoj strani novog “Voga” u kupaćem kostimu, objavio je “CBS njuz”.

- Pretpostavljam da ovako izgleda sloboda - napisala je Čelsi na “Tviteru” uz fotografiju koju je snimila čuvena Eni Libovic.

Članak u modnom časopisu “Vog” sadrži detalje iz života Meningove u vojsci i vremenu nakon dosuđenih više od 20 godina zatvora. Dan nakon presude, Mening se pojavio kao transrodna osoba.

- Bila sam iskreno iznenađena prilivima ljubavi i podrške – rekla je Čelzi za “Vog”.

Čelsi Mening, pomilovana u poslednjim danima mandata predsednika SAD Baraka Obame, od oslobađanja živi u Njujorku.

Ona je od oslobađanja postala svojevrsna poznata ličnost. Čelsi je rekla za “Vog” da još nema poslovnih planova za budućnost, ali je poručila da piše memoare.

Fotografije i članak su, naravno, zapalili društvene medije. Dok su neki čestitali Čelzi na hrabrosti, drugi su kritikovali “Vog” zbog objavljivanja fotografije transrodne osobe koja je pritom kontroverzno oslobođena zatvora.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.