Ovu fotku šeruju svi: Kontroverzna je i zato vas pitamo - da li se slažete s njom? (FOTO)

POVRATAK U BUDUĆNOST

Ovu fotku šeruju svi: Kontroverzna je i zato vas pitamo - da li se slažete s njom? (FOTO)

Mnogo fotografija i ilustracija se pojavilo u poslednje vreme koje opisuju trenutnu situaciju u svetu. Ova je jedna od njih
Objavljeno: 19:21h

Kriza i nestabilnost postaje polako trajno stanje u svetu, a gotovo nijedan dan ne može da prođe bez nekog napada i krvoprolića. U svetlu svih dešavanja u poslednje vreme, pojavio se nemali broj karikatura i ilustracija koje opisuju stanje u društvu svuda na planeti. Ova karikatura mnogima se neće dopasti, a mnogima i hoće. Šta vi mislite? (FOTO) Teroristički napadi ISIS postaju sve učestaliji, dok velike svetske sile pokušavaju da se obračunaju sa Islamskom državom. Ova fotografija najbolje opisuje šta se sa svetom danas dešava! (FOTO) Sve to nas podeseća na ne tako slavnu prošlost sveta i velike ratove, koji su za sobom ostavili veliki broj žrtava i beznađe.

Zagledajte se dobro u jednu tačku: Crno-bela slika, a u boji! (VIDEO) Delovalo je da je svet otišao dalje od ideja sukoba, rasizma i verske netrpeljivosti, ali uprkos želji za napretkom one su opet isplivale na površinu. Ova fotka oduševila je ceo svet, a razlog za to je neverovatan! (FOTO) Ova fotografija je samo jedna u nizu, a povlači se paralela sa sudbinom Jevreja koji su u nacističkoj Nemačkoj nosili idenifikacione poveze kako bi se lakše prepoznali. Da li moderno društvo radi isto i s muslimanima i izbeglicama zbog terorističkih napada? Mišljenja su podeljena, ali činjenica je da postoje ljudi u političkim krugovima razvijenih zemlja koji zastupaju ove ne popularne ideje. Smeh bez prestanka: Najoriginalnije fotografije na svetu danas pravi ovaj Brazilac! (FOTO) Ne tako davno i sam kandidat za predsednika SAD, Donald Tramp, predložio je identifikaciju muslimana, dok je u Evropi Viktor Orban prilikom zatvaranja Mađarske granice prednjačio u idejama fašističke ideologije. Šta vi mislite o ovoj fotografiji? (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.