DEVOJKE UZDIŠU: Rođak princa Vilijama se skinuo i prekršio sva pravila! (FOTO)
Foto: AP/Instagram/arnchatto

BIO JE SLADAK DEČKIĆ

DEVOJKE UZDIŠU: Rođak princa Vilijama se skinuo i prekršio sva pravila! (FOTO)

Artur je sin kraljičine setričine Sare Čato i u redu za tron se nalazi na 23. mestu, a svet je iznenađem njegovim izdanjem, iako su devojke oduševljene

Objavljeno:

Ako smo se nekada pitali da li će Kraljevska porodica prihvatiti sve što nosi moderno društvo, odgovor nam je možda stigao. Pre samo nekoliko dana princ Vilijam i princ Hari su otvorili svoja srca u dokumentarcu o njihovoj majci princezi Dajani i objasnili koliko su želeli da vode "normalan život".

Ipak njihov rođak je otišao korak dalje i rešio da postavi toples selfi na Instagramu. Artur Čato je nekada bio jedan od dečaka koji su bili kraljičina pratnja, a danas sa 18 godina osvaja srca žena širom sveta.

Artur je sin kraljičine setričine Sare Čato i u redu za tron se nalazi na 23. mestu, a svet je iznenađem njegovim izdanjem.

A post shared by Arthur Chatto (@arnchatto) on

Poznato je da kraljevska porodica drži do privatnosti i kodeksa ponašanja, pa još uvek nije poznato kako će reagovati na njegove fotke.

foto: Profimedia

Da li će napraviti plejboj karijeru ostaje nam da vidimo, a za sada se bavi ekstremnim sportovima i obožava prirodu. Ovog leta će završiti Eton na kojem jedna godina košta skoro 35.000 funti, ali se i pridružio CCF oružanim snagama na Etonu.

A post shared by Arthur Chatto (@arnchatto) on

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.