NA JAHTAMA JE OBIČNO 10 GOLIH MODELA ILI GLUMICA: Ispovest čoveka koji je nabavljao drogu i prostitutke tajkunima
Foto: Pixabay

otvorio dušu

NA JAHTAMA JE OBIČNO 10 GOLIH MODELA ILI GLUMICA: Ispovest čoveka koji je nabavljao drogu i prostitutke tajkunima

- Sve vam se na tim jahtama svodi na "nabavimo droge, nabavimo prostitutke, zlostavljajmo posadu svojim zahtevima. Ali ne žalim se, jer sam samo za jedno leto zaradio preko 28 hiljada evra u napojnicama

Objavljeno: 08:27h

Šta se tačno dešava na luksuznim jahtama tajkuna koje krstare morima oko Balkana i šire, ostaje skriveno, sve dok ne progovori neko ko je bio na tim jahtama.

Ovog puta, to je učinio jedan od zaposlenih, čiji posao je bio da bogatim gazdama dovodi prostitutke i nabavlja drogu.

Jedan od njegovih zadataka bio je sakupljanje i korišćenih seks-pomagala, poput vibratora, bičeva, dilda..

- Dočekivali smo letonske i ruske prostitutke, a obično su ih dovozili do jahte u pristaništima u floti Mercedesa. Potom bi bogati klijenti odabrali tri žene za taj dan - počinje svoju priču čovek koji je bio zaposlen, ali mora da ostane anoniman, zbog strogih uslova ugovora koji je potpisao.

- Nakon nekog vremena nije vas ni briga šta radite, radite svoj posao i za to dobivate odličnu platu, a da se na nešto pobunite, dobili bi otkaz i došao bi neko drugi, oni to ne bi prestali raditi.

Kako on kaže, česti "gosti" na zabavama na jahtama su droge, poput kokaina ili ekstazija, a tablete Viagre se žvaću kao bombone.

- Na jahtama se ne ponašaju najgore njihovi vlasnici, već oni koji ih unajme na nedelju ili dve i za to plaćaju preko pola miliona evra, kako bi uživali u plovidbi na brodovima koji imaju bazene. Sve vam se na tim jahtama svodi na "nabavimo droge, nabavimo prostitutke, zlostavljajmo posadu svojim zahtevima. Ali ne žalim se, jer sam samo za jedno leto zaradio preko 28 hiljada evra u napojnicama - priča on.

Kako kaže, najbolja zarada je u Kanu - prostitutke zarade i do 35 hiljada evra za noć tokom filmskog festivala. Svake godine luksuzne prostitutke prodaju svoje telo za minimalno 3.500 evra za noć, debelo naplaćujući svoje usluge na jahtama koje unajmljuju biznismeni, a čiji su gosti i brojni slavni glumci i velikani iz sveta filma.

Najlepše devojke s najvišim cenama ciljaju luskuzne hotele, za koje znaju da u njima odseda najbogatija klijentela, mahom Arapi.

- Kod njih možete naplatiti i do 35 hiljada evra za noć. Arapi su najvelikodušniji ljudi na svetu, za njih je taj novac samo papir. Obožavaju odlazak na jahte, a žene biraju pre nego se otisnu na pučinu. Svake godine je u zalivu 30 do 40 luksuznih jahti. Na svakoj od njih se nalazi barem deset devojaka, obično modela, koje su gole ili polugole. Zabava se svodi na drogu, piće i seks s prekrasnim ženama. Devojke čekaju svoje koverte na kraju noći, to je tradicija koja tamo postoji već 60 godina. Neke od njih su i holivudske glumice B ili C kategorije, koje su lošim odlukama u karijeri pale u drugi plan.

- Klijenti stave dogovorenu svotu u kovertu, a na njoj napišu "poklon". Seks nije tako strašan, obično traje samo pet minuta. Malo stenješ, uzdišeš, previjaš se, kažeš mu kako je velik i tvrd, njemu to bude okidač i gotov je za pet minuta - otkriva jedna ruska elitna prostitutka.

(Espreso.co.rs/Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.