OVO MU NIJE TREBALO!Špijunirao je ženu, a ono što je saznao zaprepastilo ga je!  (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

AU!

OVO MU NIJE TREBALO!Špijunirao je ženu, a ono što je saznao zaprepastilo ga je! (VIDEO)

Ovo je video koji je oduvao milione gledalaca

Objavljeno:

Koliko ste puta čuli da je muškarcima u životu mnogo teže nego ženama?

Koliko ste puta, ako ste muškarac, rekli da to nije tačno?

OBAVEZNO POLJUBITE NEKOGA DANAS! Mnogo ćete propustiti ako to ne uradite!

Japanci su napravili zanimljivo istraživanje na ovu temu i dokazali, nećete verovati, da žene nose mnogo veći teret! Na osnovu ovih saznanja su napravili i kratki film kom je tema upravo to, a odgovor na pitanje "ko nosi veći teret - muškarci ili žene", dali su kroz priču jedne porodice.

Video koji je oduvao milione gledalaca prikazuje muža koji tajno snima svoju ženu i sve njene aktivnosti u toku dana. Malo je reći da ga je ono što je video zauvek ućutkalo, piše Noizz.

Dakle, nasuprot uverenju većine (pošto su, muškarci, jelte, snažniji) žene su te koje u toku dana prosečno nose više kilograma tereta. Anketa koja je sprovedena u istraživanju okupila je nasumičnih 100 ispitanika, a svako je upitan o svojim dnevnim navikama u nošenju stvari.

Ispostavilo se da žene dnevno ponesu oko 7.2 kg, što je čak duplo više nego što prosečni muškarac nosi u prosečnom danu. I ne samo to - čak 18 odsto žena je odgovorilo da na svakodnevnom nivou nose više od 15 kilograma.

Tako, kad sledeći put rešite da omalovažavate napor koji žena ulaže u toku dana ili da joj glavobolju prebacite kao izgovor - setite se ovog filma.

Pogledajte:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.