ZLATNI KALAŠNJIKOV, 500 FLAŠA NAJSKUPLJEG ŠAMPANJCA: Ovako žive BOGATI KLINCI RUSIJE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/richrussiankids

ima se može se

ZLATNI KALAŠNJIKOV, 500 FLAŠA NAJSKUPLJEG ŠAMPANJCA: Ovako žive BOGATI KLINCI RUSIJE! (FOTO)

Koliko se oni dobro provode procenite sami, ali u njihovim životima ima svega - što bi se reklo od igle do lokomotive

Objavljeno: 15:53h

Ruski super bogati oligarsi su izrodili novu generaciju imućnih omladinaca koji jedva čekaju da pokažu svetu kako troše svoje porodično bogatstvo.

Nabeđeni "mini-oligarsi" pokazuju na anonimnom Instagram profilu koji ima 494k pratilaca, kako troše Rublje na luksuzne stvari.

Dok se većina Rusa bori sa lošom ekonomijom u zemlji, ovi omladinci se razmeću sa šampanjcem, šopingom i provokativnim fotografijama.

CRNA KAO NOĆ, A IPAK RUŠI SVE BARIJERE! Kraljici tame su rekli da izbeli kožu, a ona im je odgovorom ZAVALILA ŠAMAR! (FOTO)

Ruska bogata deca naziv je Instagram profila koji ima skoro pola miliona pratilaca, zahvaljujući slikama koje prikazuju njihovo bogatstvo, luksuz ali i neumerenost.

Profil je na samom početku napravljen kako bi ismevao ekstravagantan život mladih bogataša, ali kako nisu svi ukapirali ironiju pojavila je tona fotografija njihovog više nego bahatog života.

Komentari na profilu su različiti, od onih kojima se fotke dopadaju, pa sve do onih koji smatraju da je ovo sramota jer su njihovi roditelji mnogo radili kako bi stvorili bogatstvo, a sada se lenjivci razmeću njihovim parama.

Koliko se oni dobro provode procenite sami, ali u njihovim životima ima svega - što bi se reklo od igle do lokomotive. Automobili, avioni, šampanjac, zlato i preskupa odeća - samo su neke od stvari kojima se razmeću.

Naravno, tu su i nezaobilazna putovanja na egzotične destinacije, propraćena najluksuznijom hranom i jahtama.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.