NI GRUDI, NI ZADNJICA, A NI USNE: Žene sada žele da povećaju OVO! ŠOKANTNO!
Foto: Pixabay

zapanjujuće

NI GRUDI, NI ZADNJICA, A NI USNE: Žene sada žele da povećaju OVO! ŠOKANTNO!

Ovaj trend će sve šokirati!

Objavljeno: 15:33h

Nakon što je među ženama svih dobi godinama bilo najpopularnije da uvećavaju grudi i usne, prešli smo na zadnjicu, vađenje rebara, podizanje jagodica i drugog.

SPAZIO JE PAR KOJI JE IMAO SEKS U PARKU: A onda je učinio nešto što niko nije očekivao! (VIDEO)

Ipak, možda i najbizarniji trend koji se pojavio u oblasti plastične hirurgije jeste uvećavanje bradavica.

foto: Profimedia

Kako kaže dr Norman Rou, plastični hirurg iz Njujorka, u poslednjih šest meseci zahtevi za ovom vrstom intervencije se gotovo učestvorostručio! Kako je objasnio, žene sada žele da nose providnu garderobu a da im bradavice u njoj izgledaju kao kod super modela Bele Hadid ili Kendal Džener.

- Ništa više nije iznad kozmetičke hirurgije. Ljudi gledaju svaki detalj. Nije više dovoljno samo povećanje grudi ili rinoplastika. Žene žele do tančina urađen svaki detalj. A u današnje vreme, to je moguće - kaže dr Rou.

foto: Profimedia

Ovaj trend se pojavio još pre godinu dana, ali je vrhunac dostigao sada pred leto. Situacija je slična kao i sa grudima. Pacijentkinje mahom dolaze sa slikama iz raznih časopisa i traže baš takve bradavice. Intervencija podrazumeva smanjivanje areole i povećanje same bradavice. Najtraženiji zahtev su ispupčene bradavice koje probijaju kroz bluzu ili bikini.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.