KRV NIJE VODA! Sestre razdvojili pre 40 godina, a onda su se pronašle na NAJNEVEROVATNIJI NAČIN!
Foto: Printscreen/facebook

neverovatno

KRV NIJE VODA! Sestre razdvojili pre 40 godina, a onda su se pronašle na NAJNEVEROVATNIJI NAČIN!

Dve sestre iz Južne Koreje kao male završile su u različitim domovima za nezbrinutu decu, usvojile su ih američke porodice i posle više od 40 godina srele su se na poslu u bolnici na Floridi. Ne znajući da su sestre

Objavljeno:

Žene koje su sada u četrdesetim godinama šokirale su se kad su shvatile da su u srodstvu. Kao male bile se u domu za nezbrinutu decu u Južnoj Koreju i potom su ih usvojile porodice iz Amerike, piše Gardijan.

Trogodišnju Eun-Suk, koja se sada zove Megan Hjuz (45), majka je odvojila od oca alkoholičara, dok je njenu dve godine stariju sestru Pok-nam Šin, sada Holi Hojl O'Brajan (47), ostavila sa ocem.

Kada je otac umro, O'Brajan je završila u sirotištu Pusan, koje je od Seula udaljeno 335 kilometara. Američka porodica je usvojila 1979. kad je imala devet godina, roditelji su joj dali novo ime i sa njima je živela na imanju u Virdžiniji. Njenu mlađu sesteru američka porodica usvojila je 1976. i sa njima je živela u Njujorku.

Početkom godine O'Brajan se zaposlila u bolnici u Sarasoti na Floridi kao medicinska sestra, a tri meseca posle toga i Hjuz je počela da radi na istom mestu.

Brzo su se sprijateljile i onda su počele da se ređaju slučajnosti. Na dokumentacijama iz sirotišta i kod jedne i kod druge piše da su ostavljene i da su ih usvojile američke porodice.

- Pomislila sam da je to suviše dobro da bi bilo istinito pa sam predložila da uradimo DNK analizu jer je to bio jedini način da saznamo kompletnu istinu – rekla je O'Brajan.

Poslale su uzorke pljuvačke na analizu u Kanadu i dobile rezultat koji je bio pozitivan.

- Kroz glavu mi je prošlo da to nije moguće. Tresla sam se, bila sam uzbuđena i ushićena – dodala je ona.

Njena sestra je isto tako bila iznenađena i kaže da je bila šokirana kada je pomislila da ima sestru, i to koju viđa svaki dan nas poslu.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.