Vrištala je pred ogledalom i htela da se ubije, zvali su je NAKAZA: Posle 100 operacija, rezultat je sledeći! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen

"Godinama sam vrištala"

Vrištala je pred ogledalom i htela da se ubije, zvali su je NAKAZA: Posle 100 operacija, rezultat je sledeći! (FOTO) (VIDEO)

Ova neverovatna priča će vas razoružati

Objavljeno:

Tereza Vandermer-Diel iz Ešvila u Severnoj Karolini, doživela je požar u svjoj kući sa samo 4 godine. Više od 65 procenata njene kože je izgorelo. Sada, nakon 40 godina, spremna je da pokaže svoje lice ljudima.

LJUBIČASTA ŽENA ŠOKIRALA doktore! Traži JOŠ VEĆE GRUDI: A kad čujete razlog, neće vam biti DOBRO! (VIDEO)

Ljudi su je zadirkivali i bila je proglašena kao nakaza. Od tada je imala preko 100 operacija da bi ožiljke učinila manje vidljivim, što joj je davalo više samopouzdanja. Četiri decenije se skrivala, patila od depresije i suicidalnih misli, ali nakon što je skupila snage da svoje iskustvo podeli sa svetom, naučila je da prihvati svoj izgled.

Napisala je i autobiografiju “Kroz vatru” (Through the Fire), kako bi inspirisala žrtve opekotina i druge koji takođe imaju problem da prihvate svoj izgled.

– Godinama sam vrištala kada god bi se pogledala u ogledalo. Lice mi je imalo opekotine trećeg stepena i umesto očiju imala sam samo male rupice. Gde god bih se pojavila svi su me gledali, deca su me zapitkivala šta sam ja i zašto izgledam kao vanzemaljac – rekla je.

– Sada me moji ožiljci svakoga dana podsećaju da sam živa, da treba da budem živa i da sam bukvalno prošla kroz vatru i preživela, sa razlogom – kaže Tereza.

Istraga je pokazala da je požar bio podmetnut, ali se nikad nije otkrilo ko stoji iza njega. Tereza je u kući bila zarobljena, pa ju je spasao ujak, na koga se izgorela kuća srušila te je preminuo. Od tada je živela sa majkom koja je bila alkoholičarka, pa su joj ćerku socijalne službe ubrzo oduzele, a kad je imala 13 godina usvojila ju je porodica Vandermer.

Na kraju je ipak našla ljubav svog života, svog supruga Larija i sa njim dobila troje dece, a sada ima i unuku, prenosi “The Sun”.

foto: Facebook / Theresa Vandermeer

– Svakoga dana mi moj Lari govori da sam prelepa. U ovom svetu koji spoljašnju lepotu predstvlja kao imperativ, pored Larija sam naučila da prepoznam koliko sam lepa iznutra a to se onda prenosilo i na spoljašnjost. Moji ožiljci su blagoslov za mene jer me svaki dan podsećaju da treba da volim sebe i gajim tu ljubav – kaže Tereza.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.