NEMA MALIH ZELENIH: NASA odgovorila Anonimusima, ne priznaje kontakt sa vanzemaljcima!
Foto: Reuters/NASA

istina je negde tamo

NEMA MALIH ZELENIH: NASA odgovorila Anonimusima, ne priznaje kontakt sa vanzemaljcima!

Curbuhen je u govoru jasno istakao i da NASA „još uvek nije našla definitivne znake života na bilo kom drugom mestu“

Objavljeno: 28.06.2017. 10:06h

NASA neće uskoro objaviti da je ostvarila kontakt sa vanzemaljcima, uprkos tvrdnjama iz veoma gledanog viralnog videa hakera aktivista iz grupe Anonimus, saopštila je ta američka svemirska agencija.

Hakerska grupa je u jednom od poslednjih video-klipova koje je objavila na Jutjubu, navela da je NASA „na ivici“ da saopšti otkriće postojanja vanzemaljskog oblika života.

NASA je sada, međutim, potvrdila da ne postoje novi dokazi o postojanju života izvan Zemlje, bar ako se može suditi prema tvrdnjama portparola te agencije Tomasa Curbuhena, na čijim izjavama se većina tvrdnji Anonimusa i zasniva.

ISTORIJSKA OBJAVA ANONIMUSA: NASA će nam uskoro saopštiti da POSTOJE VANZEMALJCI!

- Suprotno nekim tvrdnjama, ne postoji saopštenje NASA ’na čekanju‘ koje se tiče vanzemaljskog oblika života - naveo je Curbuhen na Tviteru.

- Da li smo sami u svemiru? To još uvek ne znamo, ali imamo misiju da idemo napred kako bismo došli što bliže odgovoru na to fundamentalno pitanje - napisao je on.

Citati doktora Curbuhena, korišćeni u pomenutom videu, potiču iz njegovog aprilskog obraćanja Komitetu za nauku i tehnologiju SAD, u kome je rezimirao istraživački rad NASA na polju astrobiologije, uključujući nedavne i buduće misije.

Curbuhen je tada rekao:

- Imajući u vidu različite aktivnosti u potrazi za životom, na više različitih polja, mi smo na korak od jednog od najznačajnijih otkrića, bez presedana“.

Njegov komentar da je NASA „na ivici otkrića - stavljen je u drugačiji kontekst, piše Independent.

Curbuhen je u tom istom govoru jasno istakao i da NASA „još uvek nije našla definitivne znake života na bilo kom drugom mestu“.

(Espreso.rs / Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media