HOROR, POZNATU BLOGERKU UBILA BOCA SA ŠLAGOM: Pazite šta koristite u kuhinjama!
Foto: print screen instagram / rebeccablikes

francuzi u panici

HOROR, POZNATU BLOGERKU UBILA BOCA SA ŠLAGOM: Pazite šta koristite u kuhinjama!

Rebeka Burger je imala 33 godine, a sve je više ovakvih proizvoda na tržištu, pa građani traže povlačenje

Objavljeno: 11:24h

KUPOVANJE NIČEG ILI GLEDANJE TRAVE KAKO RASTE??!! Ovo su najbesmisleniji sajtovi na internetu!

Popularna francuska fitnes blogerka Rebeka Burger, preminula je u nedelju, nakon što su je u grudi pogodili delići boce sa šlagom. Nakon što je boca pod pritiskom eksplodirala, delić se zario u njene grudi i izazvao zastoj srca.

Vest o Rebekinoj smrti je na Fejsbuku objavila njena porodica, i postavila polemiku o daljoj upotrebi sličnih sredstava u domaćinstvu. Boce sa šlagom su pod velikim pritiskom gasa, u boce se ubacuje krem sa azotnim oksidom, i zbog velikog pritiska može odmah napraviti šlag, kad pritisnete bocu, ali isto tako i napraviti jaku eksploziju.

Na Rebekinom Instagramu je postavljena fotografija boce koja je slična onoj koja je eksplodirala, a ovaj slučaj je podsetio Francuze da potraže malo više zaštite i povlačenje proizvoda proizvođača Ard'Time. Rebeka je koristila ovu marku šlaga, iako je Ard'Time već nekoliko puta povlačio proizvode zbog neispravnosti.

A post shared by Rebecca Burger (@rebeccablikes) on

Desetine hiljada neispravnih modela su i dalje u prodaji, pa ljudi masovno pozivaju jedni druge da ne koriste više ovaj proizvod u svojim kuhinjama.

Nakon Rebekine smrti, francuski potrošački magazin ‚‚60 miliona potrošača" je podsetio čitaooce da je u četiri godine zabeležio više incidenata vezanih za ovakve dispensere šlaga, a među njima je bilo i ozbiljnih povreda.

Prema ‚‚USA Today" tužilaštvo u gradu Milhausu je započelo istragu o tome da li je pogrešan sifon na kanisteru za šlag kriv za Rebekinu smrt. Rebeka Burger je imala 33 godine.

A post shared by Rebecca Burger (@rebeccablikes) on

(Espreso.co.rs / Izvor: munchies.vice.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.