ŽIVOT IZ BAJKE: Svarovski naslednica se udala u venčanici od 46 kilograma koja košta 700.000 evra! (FOTO)
Foto: Profimedia

PRAVA PRINCEZA

ŽIVOT IZ BAJKE: Svarovski naslednica se udala u venčanici od 46 kilograma koja košta 700.000 evra! (FOTO)

Udala se za svog dugogodišnjeg partnera Vernera Murza u Trstu, a njihovoj proslavi je prisustvovalo 250 ljudi

Objavljeno:

Viktorija Svarovski je naslednica čuvene firme čiji nakit košta kao svetog Petra kajgana. Normalno, njeno venčanje je u duhu dijamanata, sjaja, šljokica i venčanice koja je vredna preko 700.000 evra.

Viktorija Svarovski ima 23 godine i veoma je pozanata u Austriji kao pevačica. Ne treba joj umetničko ime, ovo već samo po sebi kida.

ONA JE NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU I PLIVA U NOVCU: Mislite da je napucana i izveštačena? Pogledajte još jednom! (FOTO)

Udala se za svog dugogodišnjeg partnera Vernera Murza u Trstu, a njihovoj proslavi je prisustvovalo 250 ljudi.

A post shared by Le S-Catenate (@lescatenate) on

Naslednica poznate imperije je morala da ostavi utisak na venčanju, pa je za najlepši dan u životu (barem tako kažu mlade) nosila venčanicu koja je teška 46 kg i koja je prepuna kristala. Dizajn venčanice je radio Majkl Kinko koji je sarađivao sa zvezdama kao što su Bijonse, Lejdi Gaga i Dženifer Lopez.

Haljina je laserski sečena i ima 500.000 Svarovski kristala. Do oltara ju je ispratio njen otac Pol Svarovski koji zajedno sa ostatkom njegove mnogobrojne rodbine radi u čuvenoj kompaniji.

A post shared by Save the Date (@savethedatepty) on

Vikotrija nije mogla da izdrži ceo dan da vuče 46 kilograma kristala sa sobom, pa se za goste i proslavu presvukla, tačnije tri puta - jer tri puta je za sreću.

A post shared by Save the Date (@savethedatepty) on

Da bi upotpunila doživljaj dok su gosti umakali prste u kavijar, otpevala im je naslovnu numeru iz filma "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader" koju inače izvodi i u originalnoj verziji.

(Espreso.co.rs / Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.