Emi tata pravi neverovatne frizure i uči druge samohrane očeve kako da učine svoje ćerke najlepšim princezama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/60 Second Docs

korisno i kreativno

Emi tata pravi neverovatne frizure i uči druge samohrane očeve kako da učine svoje ćerke najlepšim princezama! (VIDEO)

Fil smatra da je veoma bitno da sve devojčice imaju muški uzor u svom životu, a to će ih najbolje naučiti kako muškarci treba da se ponašaju prema njima

Objavljeno:

Biti samohrani otac, može biti veoma zahtevno i komplikovano, prvenstveno očevima koji imaju ćerke. Obično su majke te koje sređuju svoje mezimice, češljaju im kosu, oblače ih i vode računa o mnogim drugim ženskim stvarima.

Međutim, kako je Fil samohrani otac od kada je njegova ćerka Ema imala godinu dana, on je morao da nauči da joj, između ostalog, sređuje kosu.

Devojčica je od malena obožavala svoju kosu, pa je on, iako mu je u početku to bilo veoma frustrirajuće, morao da nauči da joj neguje kosu i pravi najrazličitije frizure.

Kako je višegodišnja praksa bila dovoljna da on postane izuzetno dobar u pravljenju ženskih frizura, odlučio je da pomogne i ostalim očevima. Organizovao je besplatne radionice, a do sada je održao 34 predavanja na kojima je bilo 300 očeva.

Cilj njegovih radionica jeste da očevi provode vreme sa svojim ćerkama, bez obzira kako na kraju frizura ispadne.

Takođe, Fil smatra da je veoma bitno da sve devojčice imaju muški uzor u svom životu, a to će ih najbolje naučiti kako muškarci treba da se ponašaju prema njima.

-Podela poslova prema polovima, moraće da se odbaci u stranu. Najbitnije je da ostanemo povezani sa svojom decom - zaključuje ovaj kreativni otac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.