OVO SE NE VIĐA SVAKOG DANA: 7 godina nije skidala šminku, a onda je to uradila pred kamerama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/tlc uk

BORBA CELOG ŽIVOTA

OVO SE NE VIĐA SVAKOG DANA: 7 godina nije skidala šminku, a onda je to uradila pred kamerama! (VIDEO)

Društvo je danas spremno da sruši predrasude i stereotipe o lepoti, međutim, i dalje postoje oni koji kriju svoje pravo lice

Objavljeno:

Svako od nas ima nešto specifično na svojoj koži, da li su to pege, mladeži ili belezi, neki ih sakrivaju dok sih drugi ponosno pokazuju. Ipak, postoje ljudi koji pate od poremećaja u pigmetaciji kože, poznatiji kao vitiligo.

Poslednjih godina se dosta pričalo o ovom poremećaju, a neke od devojaka su čak stigle i do modnih pisti. Društvo je danas spremno da sruši predrasude i stereotipe o lepoti, međutim, i dalje postoje oni koji kriju svoje pravo lice.

Smršao je preko 20 kilograma, a onda je odlučio da priredi iznenađenje roditeljima koje nije video skoro 3 godine! (VIDEO)

Jedna od njih je i Marija koja ima samo 19 godina i koja na prvi pogled izgleda kao bilo koja druga devojka. Kako je tamnije puti, vitiligo je je izraženiji, a ona je 7 godina nosila šminku na svom licu.

Ipak, ona se na kraju odlučila da skine šminku sa lica i pokaže svetu kako zaista izgleda. Ne samo da je pokazala veliku hrabrost, Marija je sve to uradila pred kamerama i ispričala svoju priču.

Njene suze govore više od reči iako će verovatno nastaviti da nosi šminku kako bi izbegla maltretiranje u školi. Nadamo se da će jednog dana moći ponosno da pokaže svetu ko je.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.