DOK JE GOREO SOLITER, POSLEDNJI PUT SU POZVALI PORODICE: Najjezivija priča o londonskoj tragediji!
Foto: Facebook / Grenfell Tower Missing

srceparajuća poruka najbližima

DOK JE GOREO SOLITER, POSLEDNJI PUT SU POZVALI PORODICE: Najjezivija priča o londonskoj tragediji!

- Prvi put kad nas je nazvao rekao nam je da ne brinemo, da je sve pod kontrolom - rekao je njegov otac Điano za italijanske medije

Objavljeno:

Italijanski par Glorija Trevisan i Marko Gotardi u London su doselili pre 3 meseca, a ostali su zarobljeni na 23. spratu zapaljene zgrade

NAJTUŽNIJI SNIMAK DRONOM IKADA: Jezive slike šupljih automobila u kojima su izgorele porodice u Portugalu! (VIDEO)

Zarobljeni i iščekujući smrt, dok je do njih dopirao smrad dima i vatra, oni su po poslednji put pozvali svoje porodice u Italiji, kako izveštava Daily Mail.

foto: EPA/Will Oliver

U njihovim poslednjim trenucima u soliteru "Greenfell" u Londonu znali su da neće preživeti, a Glorija je nazvala svoju majki i rekla joj "hvala ti na svemu što si učinila za mene". Njen je verenik Marko je pokušavao da smanji svoj strah razgovarajući sa roditeljima, iako su videli da se plamen probio stepenicama na putu do nih.

- Prvi put kad nas je nazvao rekao nam je da ne brinemo, da je sve pod kontrolom - rekao je njegov otac Điano za italijanske medije. To se dogodilo u 3 sata i 45 minuta ujutro po londonskom vremenu.

foto: EPA/Will Oliver

Nakon što su shvatili da im spasa nema, njihov poslednji razgovor u 4 sata ujutro sa roditeljima bio je bolan oproštaj. Priznali su da se dim diže svuda oko njih, a roditelji su otkrili da nakon njega nisu imali nimalo nade da će preživeti. I Marco i Gloria su imali 27 godina, a u London su se doselili pre tri meseca, ubrzo nakon što su diplomirali arhitekturu. Oboje su zadnja tri meseca objavili više fotografija iz stana na 23. spratu zgrade. Smatraju se mrtvima, a još se ne zna koliko je tačno žrtava stradalo u toj velikoj tragediji. (Espreso.co.rs / Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.