ŽIVELA JE U CELIBATU 10 GODINA, a onda... Danas je kraljica fetiša, a jedna masaža joj je promenila život!
Foto: Printscreeen/youtube/Damcho Dyson

neverovatno

ŽIVELA JE U CELIBATU 10 GODINA, a onda... Danas je kraljica fetiša, a jedna masaža joj je promenila život!

Damčo Dajson (45) deceniju je provela u budističkom manastiru u Fancuskoj. Jedna poseta Indiji i jedna masaža promenile su joj ceo život

Objavljeno:

Damčo je odrasla u Melburnu, živela je i u Londonu, a sa 23 godine prvi put je pomislila da postane budistička sveštenica. Šest godina kasnije to je i učinila. Posle deset godina u manastiru otputovala je u Indiju, tamo sebi priuštila jednu masažu, posle koje je odlučila da sasvim promeni svoj život. Otkrila je svoju seksualnost.

- Živela sam u celibatu deset godina, i kao monahinja imala sam sposobnost da moj mozak nadvlada moje fizičke potrebe. Ali kada sam ležala na toj masaži, odjednom sam osetila vitalnost u telu i odlučila da je vreme da napustim manastir - priča Damčo, bivša tibetanska budistička sveštenica.

Danas Damčo trguje lateksom, obilazi klubove, zovu je kraljicom fetiša. Odećom od lateksa počela se bavitii nakon što je sama probala jedan model i oduševila se koliko joj je udobno u tome.

- Kada sam prvi put probala lateks, osećala sam se osnaženo. Taj materijal ističe ženske obline, a opet, nekako podseća na ritualno nošenje budističkih haljina. Trgovac lateksom upoznao me sa lateks scenom, otišla sam u klub i osećala sam se zanosno. Pogledala sam druge ljude koji su bili u lateksu i gumenim maskama i shvatila koliko sam zapravo konzervativna. Sve to mi je neverovatno!- objašnjava.

Prosjak je prišao svešteniku i zatražio mu milostinju: Bogu se ne bi svidelo ono što se desilo! (VIDEO)

Damčo nema dece, završava doktorat, bavi se istraživanjem ljudskih običaja i ne žali ni za čim u životu. Oseća se mlado, uvek je volela da izlazi, a sada, kaže, konačno pušta kosu.

(Espreso.co.rs / realnews24.com.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.