OČAJNA MAJKA SE POŽALILA  NA DRUŠTVENOJ MREŽI, I SVE RAZBESNELA: Moja ćerka je MNOGO ružna! Često plačem zbog toga!
Foto: Profimedia

neverovatno

OČAJNA MAJKA SE POŽALILA NA DRUŠTVENOJ MREŽI, I SVE RAZBESNELA: Moja ćerka je MNOGO ružna! Često plačem zbog toga!

Na društvenoj mreži "Reddit" pojavila se dirljiva ispovest jedne majke koja je izazvala pometnju i lavinu komentara

Objavljeno:

Ona je priznala da je njena ćerka "jednostavno ružna", da nema lepe i slatke crte lica, zamolivši druge za pomoć - kako da svoju devojčicu nauči da bude srećna i zadovoljan sobom, uprkos što će je kritike drugih na račun izgleda sputavati u tome!?

- Mrzim sebe zbog ovoga što ću reći, nemojte da me osuđujete, ali ovo je samo činjenica - moja devetogodišnja ćerka fizički nije atraktivna. Od mene i surpuga nasledila je najgore - njegove razmaknute oči i izraženi nos, kao i moju zdepastu građu i kovrdžavu kosu. Jedan lekar je čak mislio da ima Daunov sindrom, iako je rođena kao sasvim zdravo dete - započela je ispovest ova žena.

foto: Profimedia

Zabrinuta majka je tokom cele poruke isticala da beskrajno voli i ceni svoju kćerku, kao i da je puna kvaliteta i dobrih osobina, ali i da je svesna da će sigurno biti na meti šala druge dece u školi, kao i da je to već otpočelo.

POSLE TRI NOĆI SA ŽIGOLOM OSTALA JE TRUDNA: Sedam godina posle toga, još očajnički traga za OCEM SVOG DETETA!

- Kako postaje starija, deca sve češće primećuju kako izgleda. Neki se nisu suzdržali, a da to ne prokomentarišu. Njih nekoliko pitalo je svoje roditelje zašto je moja kćerka tako ružna. Zato me je strah - svi će procenjivati moju kćerku na osnovu spoljašnosti, a niko neće shvatiti koliko je ona zapravo zabavna, darežljiva i saosećajna. Niko neće shvatiti da je ona ono dete koje spašava napuštene mačiće, vraća bube natrag na lišće i daje sladoled drugoj deci - priča ova majka. Ona dodaje da je zbog toga neopisivo tužna.

foto: profimedia

- Često plačem, plačem mnogo. Ona ima divno srce i dobar karakter. Za nju će život biti težak, a ona to ne zaslužuje. Ne znam kako da prevaziđem osećaj krivice, jer i sama mislim da moje dete nije neodoljivo - napisala je majka. Na kraju teksta, ova mlada Amerikanka zamolila je druge majke da joj pomognu i daju korisne savete.

PROSLAVILE 100. ROĐENDAN: Bliznakinje su rastopile i najhladnija srca!

- Molim vas ne mrzite me zbog svega što sam napisala. Već dovoljno mrzim sebe. Kako da joj odgovorim na pitanje: "Jesam li lepa, mama?". Želim da joj pomognem da izraste u zdravu i srećnu mladu ženu, koja će moći da pokaže svetu koliko je divna - završila je izlaganje.

foto: profimedia

Ona je dobila podršku na stotine korisnika društvene mreže, koji su izneli savete kako da prevaziđe ovaj "problem".

(Espreso.co.rs / Dnevno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.