OVAKAV LUKSUZ NISTE VIDELI U ŽIVOTU! Trampova vila na Karibima na prodaju za SAMO 28 miliona! (VIDEO)
Foto: AP

PRAVI RAJ

OVAKAV LUKSUZ NISTE VIDELI U ŽIVOTU! Trampova vila na Karibima na prodaju za SAMO 28 miliona! (VIDEO)

Ne zna se zašto je američki predsednik odlučio da proda ovo imanje, ali njegova cena je realno bar za 10 miliona veća, smatraju stručnjaci

Objavljeno: 14:06h

Nije novost da je aktuelni američki predsednik bogat čovek.

Donald Tramp poseduje mnoštvo luksuznih nekretnina u svetu, ali nedavno je prešio da proda svoji vilu na Karibima, na ostrvu Sveti Martin.

Egzotični posed naziva “Le Chateau des Palmiers”, smatra se jednim od najspektakularnijih poseda na svetu i prostire sa na ogromnoj površini.

Komfor, luksuz i supersonična brzina: Ovo su NAJBOLJI AVIONI 2016. godine (FOTO) (VIDEO)

Sastoji se praktično iz dve vile - jedna je okrenuta kao okeanu, a druga ka zelenom dvorištu i ima čak 11 soba i 12 kupatila.

Tramp je vilu kupio 2013. godine po ceni od 19.7 miliona, a imanje okruženo tropskim palmama redefiniše pojam luksuza. Unutar kuće dominiraju mermer i zlato, uključujući i zlatne tapete i bogate draperije i zavese.

U okviru vile se nalaze i dva master apartmana, velika, gotovo profesionalana kuhinja i medijska soba. Da bi bezbednost bila zagarantovana, vilu okružuje visoki zid koji garantuje i privatnost.

Iako se ne zna za sada koliko će Tramp tražiti za ovo gigantsko imanje, pretpostavlja se da može dostići cenu od 28 miliona, što je sigurno bar za 10 miliona manje od realne vrednosti ovog imanja.

Po rečima Arun Jagtiani, vlasnika Island Real Estate tima: ”Ukoliko neko pristane da plati i blizu traženoj ceni, to će biti samo iz razloga zato što je ovo imanje koje je nekada posedovao američki predsednik."

(Espreso.co.rs / LuxLife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.