DA LI JE OVO REALNO? Lidija je postavila ovaj selfi na Fejsbuk i odmah dobila otkaz! (FOTO)
Foto: Printskrin Fejsbuk / Olanrewaju Oresegun

AU!

DA LI JE OVO REALNO? Lidija je postavila ovaj selfi na Fejsbuk i odmah dobila otkaz! (FOTO)

Nakon što je objavila ovu sliku na svom Fejsbuk profilu, elegantno su joj uručili otkaz iz škole i ispratili je!

Objavljeno:

Učiteljica Lidija Ferguson (39), majka troje dece iz Velike Britanije suspendovana je sa posla nakon što je na Fejsbuku objavila svoj selfi na kome ona sedi na ivici kreveta u kratkoj beloj haljini. Njeni učenici i dalje ne prihvataju odluku o njenom otkazu pa su pokrenuli peticiju u kojoj zahtevaju da se ona vrati na posao.

Lično ne vidim ništa neprikladno u fotografiji. Uvek sam poštovala pravila društvenih mreža a imala sam i svoje interno pravilo - ako bi mi bilo neprijatno da moj deka vidi nešto što sam objavila, ne bih to ni postavljala - kaže ova učiteljica.

UKRALA POVERLJIVE PODATKE SAD I RUSIJE: Onda je odala strogo čuvane tajne američke vlade! (FOTO)

Kako kaže, nije ni sanjala da će ta, po njoj nevina fotografija, izazvati toliko pažnje.

- Sve je eksplodiralo i otrglo se kontroli. Ne želim više ovaj stres, nisam pogođena samo ja već i cela moja porodica - kaže ona.

Iz škole poručuju da je Lidiji uručen otkaz bez šanse da je vrate na posao i da nemaju šta da dodaju na tu temu, dok učenici i dalje zahtevaju da im se učiteljica vrati.

- Nema ničeg lošeg u toj fotografiji. Svi mislimo da je učiteljica Lidija divna i ne želimo da je izgubimo. Mnogima je pomogla u slučajevima vršnjačkog nasilja ili problema u porodici. Njoj se okrećemo kad imamo neki problem - navodi jedan od učenika i potpisnika peticije.

(Espreso.co.rs / Žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.