STAVIO JE ĆERKI POVODAC! Ćale je posle ovog postao viral, ali je dobio i neočekivani aplauz! (FOTO)
Foto: Facebook/No Idea What I'm Doing: A Daddy Blog

šta biste mu rekli?

STAVIO JE ĆERKI POVODAC! Ćale je posle ovog postao viral, ali je dobio i neočekivani aplauz! (FOTO)

U komentarima ga je većina roditelja apsolutno razumela i podržala njegov potez, ali sigurno smo i da ima onih koji ga osuđuju

Objavljeno: 14:25h

Da li ste nekada pomislili da stavite dete na povodac? Verovatno jeste. Da li ste nekada to zapravo uradili? Verovatno niste. Ipak, jedan tata je odlučio da isproba ovu tehniku prilikom posete farmerskoj pijaci.

On je zakačio fotografiju svoje mlađe ćerke na Fejsbuku, a reakcije na njegov potez uopšte nisu bile onakve kakve je svet očekivao. Tata je u svom postu objasnio zašto je to uradio i dobio je gromoglasan aplauz od roditelja.

SVI SU JOJ SE SMEJALI ZBOG OVE BOLESTI, a ona im je BRUTALNO ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

- Ona je divlje dete i ovaj povodac ju je već nekoliko puta sprečio da istrči na ulicu ili da gurne ruke u mašinu za sladoled, a pored toga meni održava zdravlje - napisao je Klint Edvards.

Klint je poznat na Fejsbuku po blogu koji piše pod nazivom "Nemam pojma šta radim: Blog jednog tate". U svom objašnjenju je dodao da će uraditi sve kako bi ona bila bezbedna, pa makar to uključivalo i ovaj povodac.

U komentarima ga je većina roditelja apsolutno razumela i podržala njegov potez, ali sigurno smo i da ima onih koji ga osuđuju.

- Upočetku sam osuđivala ovakve stvari, ali onda sam dobila decu i sada razumem. Nastavi da radiš to što radiš, dobro ti ide - napisala je jedna mama.

Druga mama je podelila svoja iskustva:

- Ja sam nekada vezivala svo četvoro moje dece, oni su odrasli ljudi sada ima nemaju nikakve ožiljke zbog toga. Čak je bilo i zabavno kada ih je ujak šetao, jer je jedan od njih lajao na prolaznike. Još uvek čuvam povoce za svoje unuke - rekla je Lesli.

Mnogi su se ložili da ovo razumeju samo oni roditelji čija su deca nemirnog duha.

A šta biste mu vi rekli? Da li bi ste mogli da opravdate ovakav potez roditelja?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.