Ajkula LJUDOŽDER mu je uskočila u čamac! ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

ZASTRAŠUJUĆE

Ajkula LJUDOŽDER mu je uskočila u čamac! ŽIVOT MU JE VISIO O KONCU! (FOTO) (VIDEO)

Mislio je da je sa njim gotovo - Ono što se desilo ovom australijancu je malo ko preživeo.

Objavljeno: 14:53h

Australijskom ribaru je u čamac na mirnoj pučini neočekivano uskočila bela ajkula duga skoro tri metra, pri čemu mu je povređena ruka kada ga je ajkula odbacila praćakajući se.

LEGENDARNO HAPŠENJE: Uhvaćen golub sa 200 tableta ekstazija! (FOTO)

Teri Selvud (73) uživao je u miru i tišini u svom ribarskom čamcu kod obale Evans Heda na severu Novog Južnog Velsa kada je, kaže, "ođednom nešto ogromno uletelo u čamac".

- Prsno peraje ajkule udarilo me je u podlakticu i prevrnulo, tresnuvši potom o dno čamca - rekao je on Australijskom javnom servisu. Ajkula je bila duga 2,7 metara, dok je dužina čamca 4,5 metara, a širina 1,4 metra.

- Bacivši me na kolena, zurila je u mene, i ja u nju, a onda je počela da se praćaka dok sam ja pokušavao da doprem do ivice čamca. Pomislio sam - gotovo je sa mnom - kaže Selvud.

Kako navodi, izgubio je dosta krvi i, u šoku, jedva da je bio svestan šta se događa, ali je znao da se mora izvuči odatle.

Uspeo je da dograbi radio i pozove spasioce iz lokalne marine, koji su došli po njega i prevezli ga do obale, a potom se vratili po njegov čamac i telo neželjenog putnika. Selvud kaže da ribari već skoro 60 godina, ali da nikada nije ovako nešta doživeo.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.