Ima SAMO 10 godina, a već je težak 200 KG: Ovaj dečak NE MOŽE DA PRESTANE DA JEDE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Universa News

užas

Ima SAMO 10 godina, a već je težak 200 KG: Ovaj dečak NE MOŽE DA PRESTANE DA JEDE! (VIDEO)

Dečakove kosti nisu dovoljno jake da nose njegovu težinu, te se jedva kreće po kući

Objavljeno:

Ajra Somantri (10) iz Indonezije i pored operacije smanjenja želudca, ne može da prestane da jede. Dečak sada ima 190 kilograma. Do nedavno je imao i 200, ali je držao dijetu tokom koje je jeo instant nudle i pio dijetalnu kolu, te je uspeo malo da smrša.

Njegovi roditelji, majka Rokaja i otac Ade, kažu da su sinu davali pet puta dnevno da jede. Uglavnom pirinač, meso i nudle, ali se dečak žalio da je i dalje gladan. Šokirani doktori pokušali su sa zdravom ishranom, ali kada težina nije padala dovoljno brzo odlučili su se da smanje veličinu njegovog želuca.

Dečak je izgubio samo devet kilograma za četiri meseca pre operacije 17. aprila. Pre operacije, pet puta dnevno jeo je paket rezanaca, koje je zalivao dijetalnom kolom. U pet dnevnih obroka išli su riža, riba, govedina, supa od povrća i dva jela od soje koje mogu da pojedu dve odrasle osobe.

Dečakove kosti nisu dovoljno jake da nose njegovu težinu, te se jedva kreće po kući. Ne ide u školu i rashlađuje se u bazenu u dvorištu svoje kuće.

Budući da ne može da pronađe ni dovoljno veliku odeću, dečak uglavnom šeta go, sa tkaninom obmotanom oko struka. Ne zna se da li će Ajra uspeti da se reši suvišnih kilograma jer kaže da, nakon operacije, i dalje oseća glad.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.