Prespavao je kod druga, a UJUTRU NIJE MOGAO DA USTANE! Niko nije znao šta mu se desilo, a lekari su se borili za njegov život (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

preokret preko noći

Prespavao je kod druga, a UJUTRU NIJE MOGAO DA USTANE! Niko nije znao šta mu se desilo, a lekari su se borili za njegov život (FOTO) (VIDEO)

Kodi Dietz iz Pensilvanije bio je kao i svaki drugi tinejdžer. Uživao je u mladosti i provodio se sa prijateljima, sve dok mu se jedne večeri nije dogodilo nešto što je zauvek promenilo njegov život.

Objavljeno:

Kodijeva majka je pokušala da ga dobije na telefon, ali se on nije javljao. Kasnije je opet nazvala, a s obzirom na to da se i dalje nije javljao, predosećala je da nešto nije u redu.

Nakon toga usledio je poziv Kodijevog prijatelja koji je rekao njegovim roditeljima da Kodi ne može da ustane i da govori nerazmiljivo. Kada su doktori došli ustanovili su da je Kodi pretrpeo moždani udar, koji je oštetio levu stranu njegovog mozga, pa je Kodi imao 20 % šanse da preživi.

foto: Printscreen Youtube

Temperatura njegovog tela bila je 33 stepena, a nakon operacije, Kodi je proveo tri nedelje u indukovanoj komi.

I TO SE DEŠAVA: Avion udario u vozilo, šestoro povređenih (FOTO)

Njegovi roditelji su ukazali da je Kodi nedelju pre moždanog udara pokazivao čudne simptome. Govorio je polako i permutovao je reči. Takođe je osećao i snažan drhtaj u nogama. Spletom sudbine, niko ranije nije primetio šta mu se dešava. Tek nakon nekog vremena, u tuđoj kući, mladić je doživeo moždani udar.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.