STAVILI SU JOJ VIRTUALNE NAOČARE I PUSTILI IGRICU: Niko nije očekivao da će nežna bakica doživeti ovakav šok!  (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Video Share

virtuelno

STAVILI SU JOJ VIRTUALNE NAOČARE I PUSTILI IGRICU: Niko nije očekivao da će nežna bakica doživeti ovakav šok! (VIDEO)

Video koji privlači veliku pažnju javnosti prikazuje baku kako se zanela u video-igrama, i tom prilikom i otišla predaleko

Objavljeno: 23:04h

Proteklih dana ogromnu pažnju je privukao video jedne simpatične bakice koja je odlučila da se oproba u virtuelnim igricama.

Naime, nju su unuci nagovorili da proba da igra igrice uz pomoć virtuelnih naočara, kojima stiče utisak da se zaista našla kao učesnik u nekoj igri.

VRAGOLASTI VODITELJ! U prenosu uživo uhvatio prolaznicu za grudi! Posle ovoga, osmeh se pretvorio u nešto drugo! (VIDEO)

Dok je baka skakutala na trosedu, grčevito držeći konzolu, neko od ukućana je ceo prizor snimao. Malo po malo, baka je postajala sve nervoznija...

Da je vrag odneo šalu, shvatili su kad je baka isprepadana skočila, bacivši naočare, i dohvatila nož sa stola, unezvereno se okrećući oko sebe.

Međutim, stvar je postala još ozbiljnija kada se na TV ekranu pojavila ajkula koja ju je opsedala u video igri. Tada je nesrećna gospođa uzela pištolj u presudila virtuelnoj ajkuli jednom za svagda.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.