NIJE GA POZNAVALA, ALI JE OVOM PRESLATKOM DEČAKU SPASILA ŽIVOT: Da li je ovo najhrabrija policajka na svetu? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ABC News

Svaka čast!

NIJE GA POZNAVALA, ALI JE OVOM PRESLATKOM DEČAKU SPASILA ŽIVOT: Da li je ovo najhrabrija policajka na svetu? (FOTO) (VIDEO)

Lindzi Bitoft iz Viskonsina na "Fejsbuku" je videla kako jedna majka očajnički traga za donorom bubrega za svog osmogodišnjeg sina Džeksona
Objavljeno: 23:26h

Lindzi Bitoft iz Viskonsina na "Fejsbuku" je videla kako jedna majka očajnički traga za donorom bubrega za svog osmogodišnjeg sina Džeksona, a iako nije poznavala tu porodicu bila je dirnuta molbom i rešila da proveri da li ona može da pomogne.

Džekson je rođen sa oštećenim bubrezima i njegova porodica je oduvek znala da će mu transplantacija biti neopshodna. Kako su se svi članovi porodice, prijatelji i poznanici testirali, a ničiji bubreg nije odgovarao, majka Kristi Gol rešila je da slučaj predstavi na društvenim mrežama, prenosi „Ej-Bi-Si“. DECU LEČIMO SMS-OVIMA, A DRŽAVU PLJAČKA KO KAKO STIGNE! Srbijo, stidiš li se bar malo? (FOTO)

foto: Printscreen/Youtube/ABC News

Podelila je na Fejsbuku fotografiju svog sina i napisala da poslednji rezultati pokazuju da se funkcija njegovih bubrega polako smanjuje i da će morati brzo da dobije novi bubreg, po mogućnosti od živog donora. To što je stavila na Fejsbuk, korisnici su podelili skoro 1.500 puta.

- Uvek sam znala da će ovi dani doći, samo je teško sad kad su došli. Ranije sam isto pokušavala da nađem donora, a sada opet želim da vidim da li je još neko zainteresovan da se testira. To bi bio najbolji poklon koji možemo da dobijemo, napisala je Kristi na svom nalogu na "Fejsbuku".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.