ŽELEO JE SAMO JEDNO: Dečak je pročitao pismo na rođendanu pred svima, njegov očuh je zaplakao istog trenutka! (VIDEO)
Foto: Prinscreen/ Facebook/ Porsche Williamson

Dirljivo!

ŽELEO JE SAMO JEDNO: Dečak je pročitao pismo na rođendanu pred svima, njegov očuh je zaplakao istog trenutka! (VIDEO)

Zbog toga, mali Kalani je za svoj 10. rođendan očuhu napisao pismo koje je pročitao na glas pred svima na rođendanu
Objavljeno:

Emotivna i lepa vest sa očuhom i detetom u glavnim ulogama, pojavila se ovih dana na društvenim mrežama, a video je rasplakao mnoge. Kalani Votson je desetogodišnji dečak iz SAD, a od svoje druge godine, sa njim i njegovom mamom živi i očuh Brendon Kreg Vilijamson.

Njegov očuh sve je te godine bio deo Kalanijevog života - prati ga na sportskim takmičenjima, vozi u školu, pojavljuje se na roditeljskim sastancima, brinuo o njemu kao pravi otac.

Dečak je, stoga, logično zaključio da su sve to zapravo odlike jednog pravog tate i da je zbog svega toga Brandon zaista kao njegov pravi tata. Zbog toga, mali Kalani je za svoj 10 rođendan očuhu napisao pismo koje je pročitao na glas pred svima na rođendanu.

Pismo nije bilo dugo, sadržalo je uvod, kratko objašnjenje, tri pitanja i zaključak - hajde više da prestanemo da se zezamo, neka bude službeno ... i to je bio okidač koji je Brandonu naterao suze na oči. Jer su pitanja bila vrlo znakovita, a sam Kalani bukvalno neodoljiv. Šta se na kraju dogodilo, pogledajte u videu. Verujemo da vas neće začuditi Brandonova reakcija.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.