VRELA ISPOVEST PROFESORKE MIRE (45) IZ TUZLE: Nezasita sam! Obožavam seks sa svojim učenicima!
Foto: Profimedia

Obožava što je MILF

VRELA ISPOVEST PROFESORKE MIRE (45) IZ TUZLE: Nezasita sam! Obožavam seks sa svojim učenicima!

Kao profesorka biologije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim mladolikim izgledom i izazovnim oblačenjem nikoga nije ostavljala ravnodušnim
Objavljeno: 16:13h

Maja ima 45 godina, udata je i ima dvoje dece, a ovo je njena priča...

Maja je profesorka iz Tuzle koja se veoma mlada udala, pa je sa 19 godina napustila fakultet, što je njenim akademski obrazovanim roditeljima teško palo.

Nakon udaje, sa roditeljima nije bila u kontaktu godinama, međutim, ni u braku nije bila srećna.

- Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je "prvi naišao". Sad, nakon toliko godina, shvatila sam koliko sam pogrešila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu - rekla je Maja.

U braku je provela punih 25 godina, a kad danas sve zbroji i oduzme nije ga ni volela. Bar ne toliko da bi provela život s njim. Kad su dobili prvog sina, a nakon dve godine i drugog, Maja je počela da živi za svoju decu te je, kako priznaje, mnogo propustila.

Kad su njeni sinovi odrasli, poželela da se ponovo oseća kao žena, poželjno i zadovoljno

foto: Pixabay

- Tad, nakon razvoda, postala sam MILF, iako u početku nisam ni znala što to znači - kroz smeh govori Maja.

Kao profesorka biologije u jednoj srednjoj školi u Tuzli, svojim mladolikim izgledom i izazovnim oblačenjem nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

- Znam da su to tinejdžeri, deca… Ali to što sam u njihovim očima privlačna, puno mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo - tvrdi Maja.

Sve je izmaklo kontroli kad su učenici počeli da joj šalju poruke i zahteve za prijateljstvo na Fejsbuku. Neki su samo 'lajkovali' slike dok su se drugi odvažili i na pozive na piće...

Njoj je sve to laskalo i dizalo joj samopouzdanje pa je na neke ponude i pristala. U skrivenim kafićima, pretežno van Tuzle, ispijala je piće sa svojim učenicima i za njih se sređivala.

- Nemate pojma kako je lep osećaj kad vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su itekako prijali - rekla je Maja s dubokim uzdahom.

foto: Profimedia

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tokom razgovora napomenula, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to što radi bilo pogrešno, ali njeni apetiti samo su rasli.

- Sa svakim sledećim sastankom htela sam još više. Seks mi se osladio i nisam razmišljala o posledicama. Tad, jedne večeri dok sam se vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF - otkriva.

Kad je saznala, istovremeno je bila sretna i tužna. Osećala se prljavo, ali nije mogla reći ne. Štaviše, njeni seksualni apetiti toliko su porasli da je počela da ih zove i u svoju kuću. Tad je prvi put imala seks s dvojicom muškaraca odnosno tinejdžera.

Maja je i dalje profesorka biologije, ali živi daleko od BiH. Međutim, priznaje da je i dalje nezasitna MILF koja ne razmišlja o posledicama, već u svakom danu sebično uživa - kao da je poslednji.

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.