STIVEN SIGAL NA CRNOJ LISTI: Zbog prijateljstva sa Putinom zabranjen mu ulazak u Ukrajinu!
Foto: beta/fonet zoran mra

pretnja po zemlju

STIVEN SIGAL NA CRNOJ LISTI: Zbog prijateljstva sa Putinom zabranjen mu ulazak u Ukrajinu!

Glumac Stiven Sigal je, zbog otvorene podrške Putinu, dobio zabranu ulaska u Ukrajinu na pet godina jer su "njegove opasne akcije bile u suprotnosti interesa održanja bezbednosti u Ukrajini"
Objavljeno: 13:31h

Glumac Stiven Sigal je, zbog otvorene podrške Putinu, dobio zabranu ulaska u Ukrajinu na pet godina jer su "njegove opasne akcije bile u suprotnosti interesa održanja bezbednosti u Ukrajini". Glumac je ranije dobio rusko državljanstvo, ali i podržao separatističke tendencije na istoku Ukrajine.

Sigal je rusku aneksiju Krima 2014. nazvao "razumnim potezom", a nedugo potom i sa svojim bluz bendom nastupao na tom poluostrvu, dok se na njegovoj bini vijorila zastava istočnoukrajinskih separatista.

foto: Fonetap

Poznati glumac je već ranije izrazio svoju ljubav prema zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza.

Jeo je šargarepe sa Aleksandrom Lukašenkom u Belorusiji, jahao konja u viteškom oklopu na Nomadskim igrama u Kirgistanu i učestvovao u tradicionalnom plesu, dok je bio u poseti snagatoru Ramzanu Kadirovu iz Čečenije.

Među slavnima koji su se našli na "crnoj listi" u Ukrajini, nalazi se i Žerar Depardje, kao i niz ruskih umetnika, među kojima i kandidatkinja te zemlje za pesmu Evrovizije Julija Samoilova. U Ukrajini je zabranjeno i stotinak ruskih filmova.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.