SVET ĆE OSTATI BEZ TEKSTA! Baba Vanga je za 2017. predvidela nešto što LEDI KRV U VENAMA! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

mistična proročica

SVET ĆE OSTATI BEZ TEKSTA! Baba Vanga je za 2017. predvidela nešto što LEDI KRV U VENAMA! (VIDEO)

Vanga, za koju se u Rusiji veruje da ima paranormalne moći, navodno je predvidela i 11. septembar 2001. godine kada je tvrdila da će dve čelične ptice napasti Ameriku
Objavljeno: 10:33h

Ljubitelji teorija zavera oduševiće se novim proročanstvom balkanske proročice Baba Vange koja je iznela zanimljivo stanovište o Trećem svetskom ratu.

Iako je preminula davne 1996. godine ona je napravila veliki broj proročanstava budućnosti koja imaju tačnost od 85 odsto. Do sada je upozorila na rat u Siriji, nuklearni rat, kao i nestanak američkog predsednika.

U svetlu rastućih tenzija između Severne Koreje i SAD, njene reči o potpunom uništenju sveta, ratu u kojem će biti zahvaćen ceo svet i nakon kojeg neće ostati gotovo nikakav oblik života, zvuče pomalo zastrašujuće.

TRAMP I PUTIN RAZGOVARALI TELEFONOM: Postigli su DOGOVOR koji bi mogao da sačuva MILIONE ŽIVOTA!

Prema Baba Vangi, sve će početi arapskim proleće 2010. godine i biće osigurano nakon "snega" u Siriji - muslimani će upotrebiti hemijsko oružje, što će naterati Evrpoljane da uspostave kalifat 2043. sa centrom u Rimu.

Ona je u svom svedočanstvu govorila i o tome da će većina ljudi umreti od raka kože i hemijskog oružja - užasno proročanstvo na koje su mnogi pomislili nakon hemijskog napada u Siriji. Dodatno muči ljude i njeno proročanstvo da će se 45. predsednik SAD suočiti sa krizom koja će dovesti do propasti zemlje.

Vanga, za koju se u Rusiji veruje da ima paranormalne moći, navodno je predvidela i 11. septembar 2001. godine kada je tvrdila da će dve čelične ptice napasti Ameriku.

(Espreso.co.rs / Disclose)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.