Ružan kao lopov, kući otišao bogatiji za 500 dolara! (FOTO)

Izbor za Mistera ružnoće

Ružan kao lopov, kući otišao bogatiji za 500 dolara! (FOTO)

Navijači protivkandidata bili su besni zbog odluke i tvrdili da je Sere "suviše zgodan"
Objavljeno: 10:32h

Za “Mistera ružnoće” proglašen je Mison Sere (42), a titulu mu je doneo nedostatak zuba i sposobnost izvođenja čudnih facijalnih ekspresija. Ova slika Donalda Trampa krije veliku tajnu, a ima veze sa muškim polnim organom! (FOTO) Navijači Vilijama Masvinua, koji je nosio krunu tri godine zaredom, bili su besni zbog odluke i tvrdili da je Sere “suviše zgodan”, kao i da njegova ružnoća nije prirodna zato što se zasniva na nedostatku zuba. Masvinu je tvrdio - Ja sam prirodno ružan. On nije. On je ružan samo kad otvori usta.

- Da li treba da nam zubi poispadaju da bismo pobedili? To je prevara - urlao je još jedan takmičar Patrik Mupereki. Iako niko nije povređen u nemirima, bilo je mnogo komešanja, a sudijama su upućene brojne uvrede. Ipak, Sere je kao pobednik otišao kući bogatiji za 500 dolara. - Trebalo bi da prihvate da sam ružniji od njih - rekao je on dodajući da živi od svog izgleda kao ulični zabavljač.
Istini za volju, primedbe učesnika i njihovih poštovalaca možda nisu neosnovane, budući da su organizatori ranije najavili da će biti fokusirani na “prirodnu ružnoću”. Organizator David Mačova ranije je rekao novinarima da je pokrenuo takmičenje da bi uklonio stigmu koja okružuje ružnoću. - Sere se mnogo trudio da istakne svoju ružnoću - kaže sudija Ebigejl Mataranika. (Espreso.co.rs/ jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.