ORGANIZATOR SAHRANE POZNATE GLUMICE PROGOVORIO: Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merlin Monro!
Foto: Profimedia

KO BI REKAO

ORGANIZATOR SAHRANE POZNATE GLUMICE PROGOVORIO: Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merlin Monro!

On navodi da je bila gotovo neprepoznatljiva u trenutku kada ju je video mrtvu.
Objavljeno:

Merlin Monro je umrla davne 1962. godine od predoziranja koje nikada nije razjašnjeno, a organizator njene sahrane po prvi put je progovorio otkrivajući jezive detalje o stanju njenog tela nakon što je pronađena mrtva.

Jedan od vlasnika pogrebne agencije koja je šezdesetih godina bila najpoznatija među slavnim ličnostima, i koja je bila zadužena za sahranu glumice, u svojoj knjizi opisuje kako je izgledalo njeno telo. On navodi da je bila gotovo neprepoznatljiva u trenutku kada ju je video mrtvu. - Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merlin Monro. Izgledala je kao prosećna postarija žena koja se i nije previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kad neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je jako natekao. Kosa joj je bila kovrdžava i kratka - napisao je.

Deo njegovog posla bio je da sredi glumicu, okupa je i obuče, pa kaže da su među njenim stvarima pronašli i lažne grudi koje su odlučili da ne koriste.

(Espreso.co.rs / Bulevar B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.