LUDA SREĆA: Nakon 11 godina pronađen nestali pas!
Foto: ap

stare vlasnike nije prepoznao

LUDA SREĆA: Nakon 11 godina pronađen nestali pas!

Topaz sada ima 15 godina, a svoje stare vlasnike nije prepoznao.
Objavljeno:

Vlasnici kovrdžavog bišona Topaza iz Gravlena u Francuskoj nisu mogli da veruju kad su primili telefonski poziv prilikom kojeg im je saopšteno da je njihov ljubimac koji je nestao pre 11 godina pronađen i to čak 500 kilometara daleko od kuće.

Natali Furnije koja je godinama tražila svog izgubljenog psića, dobila je poziv od nepoznate žene koja joj je saopštila da je pronašla Topaza i da se pas nalazi u veoma lošem stanju.

Dobićete izliv slatkoće u mozak: Morate da vidite pse pre i posle šišanjca! (FOTO)

Nakon nekoliko dana Natali je sa suprugom otputovala u Lorenu, region udaljen 500 kilometara od Gravlena da bi preuzela Topaza. Da se zaista radi o njenom ljubimcu potvrdili su podaci koji se nalaze na čipu psa koji je pronađen.

Topaz sada ima 15 godina, a svoje stare vlasnike nije prepoznao. Po stanju u kojem se nalazio vrlo je jasno da neko duže vreme niko nije brinuo o njemu, a Natali tvrdi da ga izgleda život nije mazio.

Nikom nije jasno kako je Topaz završio toliko daleko od kuće, a porodica je presrećna što im se mezimac vratio i to u trenutku kada su bili sigurni da je takav scenario nemoguć, piše Dejli mejl.

(Espreso.co.rs / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.