Najčudnija serija portreta ikada: 6 fotografija koje nećete moći da zaboravite! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/therealrobertharrison

KREATIVNOST NA NOVOM NIVOU!

Najčudnija serija portreta ikada: 6 fotografija koje nećete moći da zaboravite! (FOTO) (VIDEO)

Postma se udružio sa svojim dobrim prijateljem i od strane kritičara afirmisanim fotografom Robertom Harisonom, ne bi li napravio niz portreta koji će, zagarantovano, svakog šokirati i iznenaditi
Objavljeno:

Deo prakse svakog dobrog kuvara jeste korišćenje mnoštva razčičitih sastojaka, na onoliko kreativnih načina koliko je to moguće.

Ali, za Robija Postmu, glavnog šefa kuhinje u amsterdamskoj kafeteriji J. Walter Thompson, kreativnost i hrana postoje i izvan granica kuhinje.

Postma se udružio sa svojim dobrim prijateljem i od strane kritičara afirmisanim fotografom Robertom Harisonom, ne bi li napravio niz portreta koji će, zagarantovano, svakog šokirati i iznenaditi.

Nadrealne bajke: 8 fotografija koje će vas odvesti u svet snova! (FOTO) (VIDEO)

Naslovljena 'MENI", serija prikazijue samo Robija kako odvažno nosi na svom licu svakojaka, katkad i neobična jela i kulinarske poslastice.

Ponekad su sasvim uznemirujuće kombinacije mesa i povrća koje, pomešane sa egzotičnim začinima i slatkišima, bivaju razbacane svuda po Posminom licu.

Prizori se protežu od druželjubivog kuvara do zastrašujućeg fiktivnog junaka sa svega nekoliko ispravno nameštenih sastojaka.

Jednako je zapanjujuća činjenica da je čitava serija portreta autentična i nimalo dorađena bilo kakvim digitalnim intervencijama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.