10 muka puberteta koje su vas oštetile za ceo život! (GIF)

Boli koliko je tužno

10 muka puberteta koje su vas oštetile za ceo život! (GIF)

Kao klinci ste jedva čekali da uđete u pubertet, a kad se to i dogodilo shvatili ste koliko je zastrašujuće
Objavljeno: 22:51h

Svi smo prošli kroz pubertet, premda je nekima trebalo mnogo više vremena da ga prevaziđu...Kao klinci ste jedva čekali da odrastete, a kad se to i dogodilo shvatili ste koliko je zastrašujuće! 16 razloga zbog kojih veze na faksu nikad ne uspevaju! (GIF) Počnu da vas prožimaju neka osećanja, rastu vam dlake, tretiraju vas kao odraslu osobu. (ŠTAA??!) Izdvojili smo najbizarnije i istovremeno najbolnije stvari koje ste preživeli u pubertetu, a niko vam nije rekao hvala:

1. Kosa Rastu vam dlake na mestima gde ne želite da ih bude. Za devojke to znači depilacija celog tela, a dečaci se tripuju da im raste brada pa se redovno briju.
2. Bubuljice Jednog dana se probudite i nađete nešto strašno na licu. Bubuljice ne poznaju granice! Ima ih svuda i uništavaju vam samopouzdanje (koje ionako nemate).
3. Variranje težine Ovde postoje dve krajnosti - ili jedete kao zver a mršavite, ili ne jedete ništa a gojite se. Svejedno vam mama i tata ukinu džeparac kako ne biste ždrali pljeskavice sa društvom.
4. Glad Ne vredi, uvek ste gladni! Ma koliko jeli, neminovno ćete očistiti frižider brzinom svetlosti. Dobrodošli u pakao!
5. Muvanje Neka čudna osećanja će početi da vas opsedaju i pomislićete da ste u filmu strave i užasa. Zaljubićete se po prvi put onako čedni i nevini...
6. Razgovor o seksu Dovoljno ste odrasli za razgovor o seksu ili makar svi misle da jeste. Međutim, istina je da ne umete ni da se držite za ruke u parku, a ne nešto više. Kao neke bebe.
7. Odeća ne stoji dobro Jednog dana obučete omiljene farmerke i košulju, a oni vam budu mali. Ne vredi! Telo se non stop razvija i menja.
8. Imate "periode" nenormalnog ponašanja Suze i izvinjenja, ma ludo ponašanje! Kombinacija vikanja i škripanja u isto vreme.
9. Kriza identiteta Dođete do tačke gde niste sigurni da li zaista postojite jer su stvari kroz koje ste prolazili suviše okrutne.
10. Kraj nikako da dođe To je spor i bolan proces, ali na kraju ga ipak dočekamo - zauvek oštećeni. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.