Ova Ruskinja dobija 1.000 dolara mesečno, a posao nikad lakši! Kada vidite šta je u pitanju, zavidećete joj do kraja života! (VIDEO)

blago njoj...

Ova Ruskinja dobija 1.000 dolara mesečno, a posao nikad lakši! Kada vidite šta je u pitanju, zavidećete joj do kraja života! (VIDEO)

Zvuči kao posao iz snova
Objavljeno:

Ruskinja Ana Čerdanceva (26) iz grada Ufe postala je profesionalni tester kauča. Njen posao se satoji od 10-časovnog isprobavanja udobnosti i bezbednosti ovog nameštaja.

Ona je do posla iz snova došla nakon što se prijavila na oglas jedne poznate firme, kojoj je manjkalo baš takvo radno mesto. Niko nije bio iznenađen kad se za nekoliko dana prijavilo više od 5.000 „sedelačkih entuzijasta“ spremnih da naporno rade kako mušterije ne bi morale da se suočavaju sa neprijatnostima.

- Osetila sam jaku konkuranciju, bila je to prava borba za moj posao iz snova. Imam mnogo ideja o unapređivanju kauča, ali bih volela da ih ne iznosim za sada. Verujem da ćemo se sofe i ja lepo slagati – kaže srećna dobitnica i stručnjak za marketing, a prenose mediji.

Ana je trenutno na tromesečnom probnom radu uz platu od oko 1.000 dolara mesečno, a iz preduzeća MZ5 Group navode da će nakon toga razmotriti njeno stalno zaposlenje.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.