Kakva majka, takav sin: Najveća beba u istoriji čovečanstva! (FOTO)

nije iz černobila

Kakva majka, takav sin: Najveća beba u istoriji čovečanstva! (FOTO)

Doktor koji je porađao ženu u početku je mislio da ona nosi blizance ili trojke, a kada se pojavila džinovska beba - nastao je pravi šok
Objavljeno:

Kada je žena teška 272 kilograma došla u bolnicu King Edvard Memorial u Pertu, doktori i osoblje nisu mogli ni da naslute šta će se dogoditi tokom njenog porođaja. Nikada se u toj bolnici nije rodila beba teška 18 kilograma! Ruskinja rodila 69 dece: 16 pari blizanaca, 7 puta trojke i 4 puta četvorke?!

- Novorođenče je bilo veoma zdravo, uprkos svojoj neprirodnoj veličini - izjavio je portparol bolnice. Porođaj je izveden carskim rezom, kako bi bio što bezbedniji i za majku i za bebu.
Doktor koji je porađao ženu u početku je mislio da ona nosi blizance ili trojke, a kada se pojavila džinovska beba - nastao je pravi šok!
- I ranije sam porađao morbidno gojazne žene, ali ovaj porođaj ću pamtiti dok sam živ. Bio sam ubeđen da ona nosi dve ili tri bebe, ali ne, to je bio samo jedan snažan dečak. Verujem da ce postati odličan ragbista kad poraste - rekao je lekar. (Espreso.co.rs / Ekskluziva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.