Vanzemaljci su pomogli Tesli da napravi NLO! Da li je ovo najluđa stvar o srpskom geniju koju ste čuli? (VIDEO)
Foto: Profimedia

nije bilo granica

Vanzemaljci su pomogli Tesli da napravi NLO! Da li je ovo najluđa stvar o srpskom geniju koju ste čuli? (VIDEO)

Njegov leteći brod sadrži različite komponente velike snage, kao što je kondenzator za skladištenje električne energije, ali i uređaje koje je Tesla objasnio ali tada nisu mogli da se sagrade
Objavljeno:

Njegovo ime je svetski poznato, a bez njegovih izuma danas ne bismo mogli da zamislimo život. Ime Nikola Tesla monoge asocira na naizmeničnu struju, dok drugima prvo na pamet padnu Teslini kalemovi koji mogu da generišu veliku voltažu, a danas se koriste za razne umetničke instalacije, kao i za proizvodnju muzike.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pored naučnog doprinosa, poznato je da je Tesla bio ekscentrik i pomalo lud, a veliki broj izuma je nažalost ostao samo u njegovoj glavi jer ih nigde nije zapisao.

AMERIKANCI PRAVE ORUŽJE SMRTI: "Gremlini" će sejati haos sa neba! (VIDEO)

Mnogi tvrde da njegova inspiracija nije s ovog sveta, zbog radikalne i progresivne prirode njegovih izuma. Jedan od najčudnijih izuma je NLO koji je napravio Tesla lično.

Njegov leteći brod sadrži različite komponente velike snage, kao što je kondenzator za skladištenje električne energije, ali i uređaje koje je Tesla objasnio ali tada nisu mogli da se sagrade.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.