UMESTO NOVCEM, RUSKINJE VODOINSTALATERIMA PLAĆAJU U NATURI: Novi trend tera sve više Rusa u zanatlije!
Foto: SnapForSex

koljektivnaja razvaljotka

UMESTO NOVCEM, RUSKINJE VODOINSTALATERIMA PLAĆAJU U NATURI: Novi trend tera sve više Rusa u zanatlije!

Devojka od 26 godina piše: "Tražim majstora da mi uradi struju u dve sobe. Seks 2-3 puta zauzvrat". Odgovorila su joj devetorica muškaraca
Objavljeno: 11:04h

Ruskinje sve češće koriste seks kao valutu za plaćanje vodoinstalaterima, automehaničarima i drugim "ručnim radnicima" u Rusiji, prvo zbog teške ekonomske situacije, ali i zbog nove "mode" koja je u poslednje vreme zavladala.

Ovaj trend je posebno zapažen u Burjatiji, u istočnom delu Sibira, a ekonomski analitičari smatraju da je ključni uzrok ipak pad zarada, koji je pogodio region u poslednje vreme.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tako jedan sibirski list piše: "zbog ekonomske krize, seks se koristi kao sredstvo plaćanja, a postoje čak i sajtovi i internet grupe u kojima se dogovara razmena usluga".

Jedna takva grupa je u Burjatiji, i u njenom opisu piše da "ovde možete zameniti majtorske usluge za seks, kao i obrnuto. Ako vam treba usluga majstora, a nemate pare da platite, na pravom ste mestu".

Jedan majstor je dobro izreklamirao samog sebe u ovog grupi, hvaleći se da će njegove mušterije dobiti i vrhunsko zadovoljstvo i vrhunske popravke.

Devojka od 26 godina piše: "Tražim majstora da mi uradi struju u dve sobe. Seks 2-3 puta zauzvrat". Odgovorila su joj devetorica muškaraca.

Izvesni Artur Konstantinov obećava da će nacepati drva i doneti ih na kućnu adresu, a u zamenu traži "nagradu po pravilima grupe" (seks).

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.