Bahati sin diktatora: Narod mu gladuje i umire, a on glumi plejboja i troši milione! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/teddynguema

može mu se

Bahati sin diktatora: Narod mu gladuje i umire, a on glumi plejboja i troši milione! (FOTO)

Njegov život se svodi na nekoliko haštagova - #luxuryliving, #fun, #crazy, a svi pratioci na društvenoj mreži mogu da vide i fotografije sa sastanaka na koje ide kao potpredsednik Gvineje
Objavljeno: 14:45h

Ekvatorijalna Gvineja je jedna od najsiromašnijih zemalja na svetu, dok se njihov predsednik smatra za diktatora koji je najduže na vlasti u Africi. Na meti svetskih medija poslednjih godina se našao i njegov sin Teodoro Nguema Obiang Mangue koji je potpredsednik zemlje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njegov životni stil je više nego luksuzan - skupa putovanja, još skuplji automobili, prelepe žene, najbolja hrana i blještave vile - sve su to stvari kojima se hvali na svom Instagram profilu.

Najvećem afričkom plejboju zaplenili 11 luksuznih automobila vrednih DESETINE MILIONA EVRA (FOTO) (VIDEO)

Sve to možda i ne bi bilo toliko strašno da Teodoro nije potpredsednik zemlje u kojoj više od trećine ljudi živi ispod granice siromaštva.

Živeo u palati od zlata i mermera, pa završio na sudu zbog luksuza (FOTO)

Prema podacima Ujedinjenih nacija 20 odsto dece umre pre nego što napuni pet godina, a polovina stanovništva nema pristup čistoj vodi.

A post shared by Teodoro Nguema (@teddynguema) on

Izgleda da on nema problem sa načinom na koji troši novac, a fotografije na njegovom profilu svedoče da je obišao pola sveta.

A post shared by Teodoro Nguema (@teddynguema) on

Luksuzna letovanja ili skupa skijanja - on može da bira sve što poželi. Tako je uspeo i da kupi motor od 75.000 dolara, ali i da ode na ronjenje ili planinarenje.

A post shared by Teodoro Nguema (@teddynguema) on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.