VRHUNAC GLUPOSTI! Pustolovi se penju 235 metara na Kanari  Varf da bi - DODIRNULI PIRAMIDU! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

na vrhu nebodera

VRHUNAC GLUPOSTI! Pustolovi se penju 235 metara na Kanari Varf da bi - DODIRNULI PIRAMIDU! (VIDEO)

Iako je jasno da je sve to nastalo iz zezanja, incident izaziva zabrinutost zbog bezbednosti, kako je London već neko vreme u stanju pripravnosti za terorističke napade
Objavljeno: 18:56h

Nakon što su se dva Dardevila popela skoro 235 metara na Kanari Vorf, vrh drugog najvišeg nebodera na svetu, da bi doodirnuli piramidu koja se nalazi na njegovom vrhu, mora se postaviti pitanje o bezbednosti Londona.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovi jutuberi se na vrh nebodera popeli noću i preskočili sve prepreke tako da ih niko ne primeti. Kada su dotakli vrh piramide, gledali su London noću i vratili se nazad do izlaza.

Tajna planine Rašmor: Hteli su veliki spomenik, a dobili su i veliku tajnu! (VIDEO)

foto: Print Screen Youtube

Na početku videa narator je rekao - Mi smo ovde danas, malo iz hira.

- Imamo mali izazov koji ćemo pokušati da uradimo. To je veliki ulog i na duge staze. Mislim da je gotovo nemoguće. Danas ćemo pokušati da se infiltriramo u zgradu poznatu kao Kanari Vorf. Ovo je druga najviša zgrada u Londonu i mi ćemo pokušati da odemo na krov.

Dvojica muškaraca, od kojih je jedan poznat kao "Urban Eksplorer" i vloger Hari Galager (19 godina), su se popeli uz stepenice.

Na vrhu je narator rekao - Mi smo bukvalno uspeli da stignemo do krova piramide. Ovo je ludo. Galager je podelio fotografije događaja na svojim Tviter i Instagram profilima.

foto: Print Screen Youtube
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.