Sedmogodišnja devojčica poslala pismo šefu Gugla i tražila posao! Dobila odgovor koji je zaprepastio svet! (FOTO)
Foto: Printscreen / Twiter

unapred da rezerviše..

Sedmogodišnja devojčica poslala pismo šefu Gugla i tražila posao! Dobila odgovor koji je zaprepastio svet! (FOTO)

Sedmogodišnja Kloi Bridžvoter poslala je pismo na adresu jedne od najvećih kompanija sveta "Gugl" podelivši u njemu svoje želje. Ubrzo zatim dobila je i odgovor
Objavljeno: 23:20h

Dragi šefe Gugla, zovem se Kloi i želim da radim u ‘Guglu' kada porastem. Tata mi je rekao da kod vas mogu da sedim na džakovima za sedenje i spuštam se niz tobogam. Volim kompjutere i robote, a imam i tablet na kome često igram igrice”, stoji u pismu ove devojčice kojoj je želja i da radi u fabrici čokolade, ali i da se takmiči u plivanju na Olimpijskim igrama.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njeno pismo ubrzo se proširilo društvenim mrežama, a zatim je stigao odgovor iz samog “Gugla” potpisano imenom izvršnog direktora Sundara Pičaija.

- Hvala ti mnogo što si poslala pismo. Drago mi je što ti se sviđaju kompjuteri i roboti i nadam se da ćeš nastaviti da učiš o tehnologiji. Ako budeš dovoljno vredna i pratila svoje snove, možeš da postigneš sve što zamisliš, od rada u ‘Guglu’ do plivanja na Olimpijskim igrama. Radujem se tvojoj prijavi za posao kada završiš školu - napisao je Pičaji u pismu.

Kloin otac Endi rekao je da su veoma bili iznenađeni odgovorom, ali i da je devojčica veoma želela da pošalje pismo, kao i da je bistra, vredna i ima izražen preduzetnički duh.

(Espreso.co.rs / Bulevar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.