Njena priča će vas dirnuti: Bivši dečko je izbo 32 puta, a onda se pojavio stranac koji joj je SPASAO ŽIVOT (FOTO)
Foto: facebook / Support Melissa

sudbina...

Njena priča će vas dirnuti: Bivši dečko je izbo 32 puta, a onda se pojavio stranac koji joj je SPASAO ŽIVOT (FOTO)

Melisa Dom imala je 20 godina kada joj je bivši dečko zadao čak 32 ubodne rane i ostavio je da iskrvari i umre
Objavljeno: 22:47h

Ipak, preživela je iako joj nisu davali velike šanse, a nakon što se oporavila bila je uverena da više nikad neće biti u vezi. Ovo je njena priča.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre napada bila je studentkinja koja je radila puno radno vreme na prijemu u bolnici, a maštala je o tome da postane medicinska sestra. Tada je bila u vezi s Robertom Bartonom kojeg je upoznala u srednjoj školi. Kako danas Melisa priča, Robert je ostavljao utisak vrlo šarmantnog i duhovitog nežnog diva i non-stop su bili zajedno, ali je primetila je da se njegovo ponašanje promenilo kada je počela slati prijave za studiranje raznim fakultetima.

Tada je postao je vrlo ljubomoran i govorio joj da neće uspeti. Pokušala je da ga ostavi, a on joj je pretio di bi se ubio u slučaju da se to desi.

Sve je eskaliralo fizičkim zlostavljanjem. Jednog dana u oktobru 2011. Melisa je vozila automobil jer je Robert pio. Kad su stigli, napao ju je da je zatvorila vrata pred nosom pre nego što je zavržio rečenicu i tada je sve počelo.

Počeo je da je udara, ali je uspela da mu pobegne i nazove policiju koja ga je tom prilikom uhapsila. Bio je optužen za nasilje i osuđen na kratku zatvorsku kaznu. Melisa se prisetila kako je tada pomislila da ga se napokon rešila. Ostavio je na miru sledećih nekoliko meseci, a putem društvenih mreža videla je da ima drugu devojku, zbog čega je bila uverena da ju je potpuno preboleo i krenuo dalje.

Ali 24. januara 2012. godine Robert je nazvao Melisu u dva sata ujutru. Rekao joj je da mu je potrebno nešto čime bi zaokružili njihov turbulentan odnos i da samo želi da je zagrli.

Rekao je i da će je ostaviti na miru ako se samo još jednom vide. Melisa nije poslušala svoju intuiciju koja joj je govorila da tu nešto nije kako treba i to joj je, kako kaže, najveća greška koju je napravila. Otišla je da se nađe s njim, a sa sobom je ponela suzavac za svaki slučaj.

Čim mu je prišla krenuo je da je zagrli i tom prilikom je izvadio nož kojim je počeo da je ubada po celom telu. Prvih nekoliko uboda se seća, dok se ostalih seća kroz maglu. Pokušala je da se bori, ali nije mogla.

Dečak i devojčica koji su bili u blizini čuli su njen vrisak i pozvali pomoć. Nakon što ih je ugledao, Robert je otišao po veći nož u svoj kamion i opet je napao. Imao je nameru da je ubije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.