Komfor, luksuz i supersonična brzina: Ovo su NAJBOLJI AVIONI 2016. godine (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuter/Rebecca Naden

u oblacima

Komfor, luksuz i supersonična brzina: Ovo su NAJBOLJI AVIONI 2016. godine (FOTO) (VIDEO)

Novi koncepti u ovoj sferi otkrivaju se svake godine, a kada govorimo o svetu luksuznih aviona, 2016.godina je bila sjajna. Predstavljamo vam top 10 aviona otkrivenih prošle godine, koji vas mogu odvesti i do sedmog neba
Objavljeno:

Avio industrija se u proteklih nekoliko decenija značajno promenila i unapredila, a pred nama su brojna čuda koja će nas iznenaditi i olakšati nam život.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Novi koncepti u ovoj sferi otkrivaju se svake godine, a kada govorimo o svetu luksuznih aviona, 2016.godina je bila sjajna. Predstavljamo vam top 10 aviona otkrivenih prošle godine, koji vas mogu odvesti i do sedmog neba.

10. Embraer Lineage 1000

Svi mi uživamo u luksuznim avionima, ali moramo biti realni - udoban i komforan, tih let se ne može porediti sa bilo čim. "Embraer" kompanija skoro je predstavila svoj "Lineage 1000 business" džet, koji je razvijen sa ciljem da ljudima predstavi novi način uživanja u letu, zahvaljujući velikim prozorima u čitavoj kabini, modernim pogodnostima i uopšte prijatnom iskustvu letenja.

9. Lilium Jet

Sledeći na našoj listi je Lilium Jet, koji će biti prvi sasvim električni avion sveta. Ako ostavimo po strani nultu emisiju štetnih gasova, ovaj sjajni avion ima sposobnost vertikalnog uzletanja i sletanja. Moći će da leti na visini od 3 kilometra sa dvoje ljudi u kabini. Njegova maksimalna brzina je 402 kilometra na sat, a pokreće ga serija električnih motora. Njime može upravljati svako ko ima dozvolu za vožnju sportskih aviona.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.