PROSTITUTKA OTKRILA S KAKVIM SE SVE PERVERZIJAMA SRELA: Ispovest koja će vas ostaviti bez daha (FOTO)
Foto: Profimedia/Ilustracija

tiha mržnja

PROSTITUTKA OTKRILA S KAKVIM SE SVE PERVERZIJAMA SRELA: Ispovest koja će vas ostaviti bez daha (FOTO)

Klijenti kupuju intimnost, pa je ponekad zbilja potrebno umeće da biste to dobro odglumili, posebno ako vam je neko odbojan ili vam se čak gadi.
Objavljeno:

Generalno, većina seks radnica nema privilegiju biranja klijenata, a osim toga teško je preko telefona ili u kratkom susretu znati kakav će ko biti u spavaćoj sobi, koliki je fetišista, uvrnut, ugodan ili naprosto odbojan. OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Stoga se s vremenom moraju naučiti kako izaći na kraj sa onim najgorim klijentima kako bi i njih lično celo iskustvo što manje traumatizovalo.

foto: Profimedia

Bio je 20. jul, i upravo sam stigla u svoj hotel u Vašingtonu. Ja sam profesionalna domino dama i imala sam velika finansijska očekivanja od ovog puta. Doputovala sam s još jednom prostitutkom, pravile smo društvo jedna drugoj. Nazvala sam starijeg muškarca iz Virdžinije koji je hteo rezervisati termin za moju igricu sa strep-onom (baterijskim vibratorom koji dolazi s pojasom). - Sem, kad ti odgovara sutra? - pitala sam svojim seksi glasom.

- Dušo, kad god me želiš. Samo da ne propustimo govor našeg budućeg predsednika. Pratiš ga? - pitao me je.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.