VATIKAN POSEDUJE VREMENSKU MAŠINU! Šta se krije iza priče o HRONOVIZORU? (VIDEO)
Foto: AP

sve je moguće!

VATIKAN POSEDUJE VREMENSKU MAŠINU! Šta se krije iza priče o HRONOVIZORU? (VIDEO)

Ovakav izum bi nesumnjivo bio od neverovatne koristi. Ako ni zbog čega drugog, ono da jednom zauvek potvrdi neke istorijske nedoumice.
Objavljeno:

Često se Vatikan pominje kao jedno od mesta na kome se čuvaju mnoge tajne čovečanstva. Ovoga puta u pitanju je hronovizor, nešto najbliže vremeplovu!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Hronovizor je, navodno, mašina kojom se može gledati u prošlost i budućnost. Ovu napravu izmislio je italijanski učenjak i sveštenik Pelegrino Erneti uz saradnju sa internacionalnim timom naučnika, uključujući i inženjere NASA.

Hronovizor je opisan kao velika kutija, sa katodnom cevkom i velikim brojem dugmića i poluga.

Uz pomoć ovog, nikada zvanično viđenog izuma, mogao se odabrati vremenski period ili čak ličnost koju ste mogli da posmatrate. Radio je po principu prikupljanja elektromagnetne radijacije i energije, tvrdio je njegov navodni izumitelj.

Erneti je rekao da je uz pomoć hronovizora mogao da gleda neke od antičkih drama starog Rima. Reč je o dramama koje su se igrale pre Hrista, i ne postoji nikakav dokaz o njihovom postojanju. Stoga se ne može reći da je Erneti to izmislio. Iako, razume se, postoji veliki broj skeptika...

Ovakav izum bi, nesumnjivo bio od velike koristi. Ako ni zbog čega drugog, ono da jednom zauvek potvrdi neke istorijske nedoumice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.