Ove muke neće razumeti mlađi od 15! 7 stvari za 7 dana u nedelji koje su nam POJELE ŽIVCE! (FOTO)
Foto: Prinstcreen/Facebook/Funstock.co.uk

stara dobra vremena

Ove muke neće razumeti mlađi od 15! 7 stvari za 7 dana u nedelji koje su nam POJELE ŽIVCE! (FOTO)

Uplovite u svet u kojem su živele generacije pre vas i probajte da se ne iznervirate!
Objavljeno: 22:47h

Vi, koji živite u svetu u kome je sve na klik daleko, ostavite svaku nadu, jer ovo je svet u kojem smo živeli mi, pripadnici starijih generacija! Ovo su bile naše muke...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Verujemo da ste za većinu ovih stvari čuli, a ako niste, pitajte vašu mamu ili baku. Dobro ne baš baku ali bilo koga starijeg od 30 godina i on će vam objasnite muke naših, predmilenijumskih, generacija.

1. Katastrofa na preklop!

foto: printscreen/facebook/tony martinez

Nekada davno, sredinom dvehiljaditih, pojavili su se ultra - moderni telefoni, na preklop! Na njima se pojavilo dugme za povezivanje na internet, međutim niko od klinaca nije imao dovoljno kredita za takve stvari. Ako bi neko slučajno pritisnuo zloglasno dugme, upadao je u "panik mod", i igra "brzi prsti" bi počela.

Pokušaji da se prekine povezivanje, kako se ne bi napravio račun s visokom cifrom praćen roditeljskim pretnjama i kažnjavanjem, bili su toliko panični da se nesretni pritiskač dugmeta preznojavao. Zaklopi, otklopi, stisni ovo, ono, na kraju čupaj bateriju i čekaj da ti mama kaže da si na neki način uspeo da se "prikačiš" na net i tako napravio astronomski račun.

2. Prokletstvo izgrebanog diska!

foto: printscreen/waddelwoodworking

Uh, ovo je strašno. Taman ste nekako skinuli, narezali i ukrasili svoj "kompakt disk" sa omiljenim pesmama i sve je super. Onda se setite da ste ga pozajmili drugaru, on vam vraća cd, otvarate kutiju, kad unutra - PAKAO! Izgreban na svaki mogući način, u svim poznatim pravcima. Kao da ga je neko držao kao podmetač za sok, pa onda klizao na njemu po betonu. Čak i da cd plejer uspe da ga "prepozna", pesme preskaču i "seckaju" dok vas ne dovedu do ludila!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.