NAJLUĐI ČISTAČI SNEGA: Tri lopate, tri brke i jedan BANGRA RITAM! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

daleko je kanada

NAJLUĐI ČISTAČI SNEGA: Tri lopate, tri brke i jedan BANGRA RITAM! (FOTO) (VIDEO)

Za razbijanje radne monotonije dok se ponavlja jedna te ista radnja lopatom, potrebno je odvrnuti zvuke rodnog kraja, a telo će se pokrenuti po automatizmu
Objavljeno: 11:21h

Dok svet drhti u groznici Božića, Nove Godine i ponekog terorističkog napada, Kanađani se bave svojim problemom, a on se uvek zove sneg.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dobro, u pitanju su Kanađani indijskog porekla, vesela družina čistača snega, pristigla direktno iz najveselijeg regiona Indije, Pandžaba. Dok u Srbiji sneg "lopataju" nervozni omladinci iz zadruge za hiljadarku, ili ljubazni vlasnici radnji koji čiste onih pola kvadrata ispred svojih dućana, u Kanadi to izgleda malo drugačije. Veselije...

foto: Prinstcreen/Youtube

Za razbijanje radne monotonije dok se ponavlja jedna te ista radnja lopatom, potrebno je "odvrnuti" zvuke rodnog kraja, a telo će se pokrenuti po automatizmu. Ovde je u pitanju zavodljivi "bangra" ritam, uz koji ova tri vesela čistača mrdaju u tradicionalnom Pandžab stilu. Kad tri brke sa turbanim đuskaju uz osmeh i težak fizički rad, kakav je čišćenje snega, deluje kao zabava.

Inače, poenta ovog performansa je da podstakne druge da uče tradicionalni "bangra" ples, kao i da se skrene pažnja na ljude obolele od skleroze.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.